Ce elegante au fost tinerele prințese ale Țarilor de Jos, la un eveniment regal. Ținutele lor au atras toate privirile. FOTO

Conform tradiției, Regele Willem-Alexander al Țărilor de Jos, alături de Regina Máxima, a susținut un discurs adresat membrilor Senatului și Camerei Reprezentanților cu ocazia celebrului eveniment Prinsjesdag.

Familia Regala din Țările de Jos / foto: ©RVD - Patrick van Katwijk
Familia Regala din Țările de Jos / foto: ©RVD - Patrick van Katwijk

La această ceremonie importantă, li s-au alăturat fiicele lor, Prințesa Amalia și Prințesa Alexia, care au fost prezente împreună cu părinții lor, atrăgând atenția publicului, potrivit Daily Mail.

Familia Regală a Țărilor de Jos a participat la Prinsjesdag, un eveniment anual de maximă importanță în care membrii Senatului și Camerei Reprezentanților se adună pentru o sesiune a Statelor Generale, în timpul căreia Regele Willem-Alexander ține un discurs solemn de pe tron.

Aceasta este cea mai importantă ceremonie instituțională a anului, iar prezența monarhului, împreună cu Regina Máxima și cele două prințese, Amalia și Alexia, a adus un plus de strălucire evenimentului.

Cele doua prințese au strălucit la ceremonie / foto: Profimedia
Cele doua prințese au strălucit la ceremonie / foto: Profimedia

Ceremonia este una foarte sofisticată

Ceremonia din Țările de Jos a debutat în jurul orei 11:30, când deputații au părăsit clădirea Parlamentului și s-au îndreptat către Teatrul Regal pentru a participa la sesiunea solemnă.

Aceștia au fost întâmpinați de o formație a gărzii de onoare, iar cortegiul regal a pornit de la Palatul Noordeinde, una dintre cele patru reședințe oficiale ale familiei regale olandeze.

Regele Willem-Alexander și Regina Máxima, însoțiți de fiicele lor, au călătorit în trăsuri, în cadrul unei impresionante procesiuni care a inclus membri ai curții regale, poliție călare, fanfare și regimente militare.

Parada regală s-a desfășurat pe principalele străzi ale orașului vechi: Noordeinde, Heulstraat, Kneuterdijk, Lange Voorhout, Tournooiveld și Korte Voorhout. Spectatorii s-au adunat în număr mare pentru a asista la eveniment, iar măsuri stricte de securitate au fost implementate. Procesiunea a fost condusă de Regimentul Grenadier și Poliția Militară Regală.

Care a fost momentul culminant al paradei

Momentul culminant al paradei a fost sosirea unei trăsuri mari din sticlă, trasă de opt cai, în care se aflau Regele Willem-Alexander, Regina Máxima și Prințesa Amalia. Prințesa Alexia a călătorit într-o altă trăsură.

Singura absentă de la eveniment a fost Prințesa Ariane, mezina familiei regale, în vârstă de 17 ani, care este înscrisă la Colegiul UWC Adriatic din Italia, aceeași instituție unde studiază și Infanta Sofia a Spaniei.

După încheierea ceremoniei, în jurul orei 14:00, membrii familiei regale s-au întors la Palatul Noordeinde, unde au salutat mulțimea entuziastă din balconul frumos decorat al palatului.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Diana, Charles, William și Harry în 1995, Getty jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
doinita oancea lora jpg
jennifer lopez ben affleck intalnire profimedia jpg
Vedeta are o relație în trei, pasională și lipsită de inhibiții, cu Jorge și Toto Dumitrescu
banner gina pistol png
WhatsApp Image 2024 09 19 at 16 37 03 jpeg
lora si ionut ghenu jpg
oana ionita 1 webp
Sândel Bălan și André la botezul  nepoatei Ella Maya, în aprilie 2017 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net