Regina Máxima a Țărilor de Jos, ținută spectaculoasă la Paris! A întors toate privirile

Ultima actualizare:

O apariție de neuitat! Regina Máxima a Țărilor de Jos (52 de ani) a uimit zilele trecute, la un muzeu din Paris, acolo unde s-a întâlnit cu soția președintelui Franței, Brigitte Macron (70 de ani). Suverana olandeză a purtat o ținută inedită, în ton cu evenimentul la care a participat.

Regina Máxima, răvășitoare la întâlnirea cu Brigtte Macorn

Regina Máxima a Țărilor de Jos a purtat o rochie plisată, la Paris
Regina Máxima a Țărilor de Jos a purtat o rochie plisată (Foto: Profimedia)

Suverana a purtat o rochie spectaculoasă de culoare albă cu detalii aurii și linii fluide, ce i-a venit ca turnată. Regina Máxima a Țărilor de Jos și Prima Doamnă a Franței au inaugurat o nouă expoziție a designerului Iris van Herpen, numită „Sculptând Simțurile”, la Muzeul de Arte Decorative din Paris. De altfel, ținuta Reginei a fost aleasă special pentru acest eveniment, fiind realizată chiar de creatoarea de modă Iris van Herpen. Expoziția designerului poate fi admirată până pe 28 aprilie 2024 în capitala Franței, apoi se va muta în muzeele din Brisbane, Singapore și Rotterdam.

Felicit cu adevărat Parisul pentru că a fost primul care a prezentat această expoziție”, a declarat regina Máxima a Țărilor de Jos, la inaugurarea expoziției lui Iris van Herpen la Musée des Arts Décoratifs din Paris. Vorbind în franceză, suverana olandeză a lăudat munca lui van Herpen, descriind-o drept una dintre cele mai importante artiste olandeze și „femeia care a dat o nouă dimensiune modei, a cărei fiecare rochie este o aventură și o enigmă”. Van Herpen le-a invitat apoi pe Brigitte Macron și pe Reina Máxima într-un tur privat al expoziției, care i-a făcut minunați de creațiile și inovațiile prezentate.

Máxima Zorreguieta Cerruti a fost numită regină a Ţărilor de Jos pe 30 aprilie 2013, în momentul în care prinţul Willem-Alexander al Regatului Ţărilor de Jos a devenit cel mai tânăr suveran din Europa, după semnarea de către mama sa, regina Beatrix, a actului de abdicare.

image
image
image
image
image
image
man 1853532 1280 jpg
femeie din dacia jpg
calendar ortodox 2024 21 februarie sfantul timotei din simboli jpg
paraclisul institutului oncologic bucuresti un proiect pentru pacientii din toata tara si familiile lor jpg webp
image png
Iulia Navalnaia la Oscar   profimedia 0762300331 jpg
nickelsdorf1 1024x599 681x398 33329600 webp
1 gulii umplute jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net