EXCLUSIV Alba-neagra cu divorțul. Ioana şi Ilie Năstase s-au împăcat a cincea oară? Iată cum s-au dat de gol

Ultima actualizare:

    Fotoreporterii Click! i-au surprins împreună la Mall BăneasaFoto: Blitz
Fotoreporterii Click! i-au surprins împreună la Mall BăneasaFoto: Blitz

Pare un scenariu de telenovelă. Ioana pare că s-a împăcat din nou cu Ilie Năstase. Este a doua oară când intentează divorţ şi a cincea oară când se împacă cu soţul după ce a fost bătută. Fotoreporterii Click! i-au surprins pe „Tom şi Jerry”  de România, la mall, în timp ce plecau spre casă. Se pare că Nasty şi-a împăcat nevasta cu o sesiune de shopping.

Ioana Năstase anunţa pe reţelele sociale, în urmă cu două săptămâni, ”un capitol din viaţa mea a luat sfârşit”. Lesne de tradus despărţirea de Ilie Năstase. Bruneta a depus actele de divorţ imediat, mai precis pe data de 21 octombrie, la Judecătoria din Constanţa.  ”Astăzi, un capitol din viaţa mea a luat sfârşit!!!! Mă consider o femeie puternică şi mândră de faptele mele… răbdarea mea, iertarea mea, voinţa şi bunele intenţii. Pot spune că această experienţă m-a schimbat foarte mult din toate punctele de vedere, chiar dacă a fost nevoie de foarte multă stăpânire de sine”. Decizia de divorţ a survenit după ce Ioana ar fi trecut din nou printr-un episod violent. 

Primul a avut loc în ianuarie, al doilea în octombrie, adică două bătăi într-un an şi tot două solicitări de divorţ. În aşteptarea unui nou termen de judecată, iată că Ioana s-ar fi împăcat din nou cu Nasty cel Rău. Ioana a spus în mai multe rânduri că este dependentă de cumpărături, şi iată că Ilie se foloseşte de această slăbiciune a ei pentru a o împăca. La mallul din Băneasa cei doi au schimbat maşinile aflate în parcarea celebrului centru comercial. După ce s-au dat jos din maşina lui Ilie, au urcat în maşina Ioanei, cu Ilie la volan, şi au plecat către Stejarii, acolo unde Ilie are o locuinţă din partea bunului său prieten Ion Ţiriac.


    Și astă-primăvară ea l-a amenințat cu divorțul, apoi s-au împăcatFoto: Blitz
Și astă-primăvară ea l-a amenințat cu divorțul, apoi s-au împăcatFoto: Blitz

Ioana Simion este cea de-a cincea soție

Ilie Năstase are în palmares nu mai puţin de cinci neveste. Prima mare iubire a campionului mondial a fost Dominique Grazia, un manechin din Belgia foarte apreciat în acele timpuri, iar cu aceasta are o fiică, Nathalie (43 de ani). 

În 1980 a divorţat de ea şi şi-a refăcut viaţa cu fotomodelul american Alexandra King, alături de care a înfiat un băiat, Nicholas (32 de ani), şi o fată, Charlotte (29 de ani). Mariajul nu a mers, au divorţat, apoi s-a căsătorit cu Amalia Teodosescu până în 2010, din mariajul lor rezultând două fete: Alessia (16 ani) şi Emma (13 ani). După Amalia a urmat Brigitte Sfăt, însă şi de aceasta Ilie a divorţat, după doar cinci ani de mariaj şi opt de relaţie. Ioana Simion este a cincea sa soţie. Bruneta, originară din Constanţa, a fost şi ea căsătorită timp de 20 de ani, iar din mariajul care s-a terminat în urmă cu patru ani are un băiat.


    Și astă-primăvară ea l-a amenințat cu divorțul, apoi s-au împăcatFoto: Blitz
Și astă-primăvară ea l-a amenințat cu divorțul, apoi s-au împăcatFoto: Blitz
image
image
image
image
image
image
alina sorescu are un videoclip nou jpg
Paula Seling FOTO Site personal jpg
tupac shakur 2 jpeg
banner Oana Zăvoranu și Alex Ashraf png
banner  Olguta Berbec png
Carmen de la Salciua jpg
cub oana lis png
image
actualitate.net