Feli s-a întors în școala unde a învățat. După 27 de ani, s-a revăzut cu cel care i-a fost învățător: „El e figura mea paternă”

Feli Donose (37 de ani), una dintre cele mai cunoscute, apreciate și îndrăgite artiste din România, a vrut să trăiască din nou experianța din anii copilăriei și s-a întors în școala unde a învățat în clasele I – IV. Mai mult decât atât, cântăreața s-a revăzut cu omul care i-a fost învățător.

Feli, revedere emoționantă cu învățătorul ei / foto: Facebook
Feli, revedere emoționantă cu învățătorul ei / foto: Facebook

Feli, cunoscută pentru discreția sa în viața personală, împărtășește uneori cu fanii ei de pe rețelele de socializare momente din viața ei. Recent, cântăreața s-a întors în școala unde a învățat în clasele I - IV și s-a revăzut cu cel care i-a fost învățător.

„Domnul meu învățător habar nu are ( și de emoții nici nu i-am spus ) că el e figura mea paternă caldă și plină de iubire. Ceva ce acasă, mică fiind, aș fi vrut să simt mai puternic de la tatăl meu. Un tată care m-a iubit mult… dar mut. Viața asta chiar îi o surpriză! M-am revăzut cu domnul Meteș, după 27 de ani. Tot așa cald, tot așa bun. De aia l-am iubit noi toți copiii!”, este mesajul care însoțește videoclipul publicat de artistă pe pagina sa personală de TikTok.

Feli s-a revăzut cu cel care i-a fost învățător

De asemenea, cei doi s-au uitat împreună la fotografii de când artista era în clasele I – IV și s-au plimbat prin institutul de învățământ. În filmuleț, dascălul a recunoscut că Feli avea „aere de vedetă” de mică și își amintește că avea acest dar de a se face plăcută: „De atunci aveai aere de vedetă, draga mea, trebuie să recunosc!", i-a spus învățătorul cântăreței.

Feli Donose, în vârstă de 37 de ani, a făcut o pauză în cariera sa muzicală anul trecut, dedicându-se pe deplin fiicei sale. Însă, a revenit anul acesta, la sfatul producătorilor ei, dar și al lui Smiley, care îi e prieten și mentor în carieră. Artista a lansat o piesă nouă, „Ne iubim”, care a strâns la trei săptămâni de la lansare peste 400.000 de vizualizări pe platforma YouTube.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Kate Middleton și Prințul William la Ziua Commonwealth (2) jpg
image
image
image
image
image
image
banner emily burghelea png
 Claudia Pavel alias Cream (49 de ani) s-a întors în țară cu ocazia sărbătorilor de Paște
horia căciulescu jpeg
emily ratajkowski metgala2024 profimedia jpg
image png
jeannieb smaller jpg
image png
banner anca pandrea 2 png
image
actualitate.net
image
actualitate.net