„Fetița Zurli”, noi declarații după plecarea sa din trupă: „Mi s-a spus că lumea nu este interesată de Vero Căliman”

La nici o lună de la plecarea sa din „Gașca Zurli”, Vero Căliman (36 de ani) sau mai bine zis „Fetița Zurli”, după cum este cunoscută din celebra trupă, aduce la cunoștință, unei țări întregi, noi informații și acuzații, fără a menționa un nume exact, cu privire la ce i s-a întâmplat ei în unele momente în toți acești 15 ani de activitate pe scenă și nu doar.

„Mi s-a spus că lumea nu este interesată de Vero Căliman și m-a rănit profund. De ce? Pentru că, în adâncul meu, fetița s-a simțit întotdeauna nedorită și atunci, am trăit în frică. Dacă nu voi mai fi fetița care până la urmă și-a câștigat locul, cine voi fi eu? Faptul că ea a reușit să obțină atenție a fost, pentru o perioadă de timp, o alinare și o amorțire, o dorință continuă de a rămâne și de a deveni din ce în ce mai iubită și a fost minunat. Acum, o iau de la capăt, dar cu o altă atitudine”, a spus fosta „Fetiță Zurli”.

Monolog interior

Vero a dorit să le spună prietenilor virtuali că nu se simte o persoană singură sau abandonată de lume, pentru că are mulți prieteni care o iubesc:

„Nu nevoia de acceptare a celorlalți mă trage să demonstrez că merit să exist, ci dorința de a mă convinge pe mine. Ok, nu toată lumea este interesată sau are nevoie de mine. Am o familie și un grup de prieteni care mă iubesc până la lună și înapoi, iar eu nu știu cum să mă bucur de asta, pentru că nu știu cum să mă conving că merit. Știu că există mulți alții care trec prin asta.

Care, aparent, au tot. Dar care nu se au pe ei. Care pleacă în vacanțe exotice, dar nu pot fugi de gândurile de insuficiență. Care au succese profesionale răsunătoare, dar care ajung acasă la un cămin gol și rece, pentru că nu se pot opri din muncă cu gândul că își vor pierde identitatea. Ceva sigur e de făcut, încerc în fiecare zi să mă reeduc, să găsesc o cale spre o pace activă. Voi reuși! Da știu, mi s-a mai spus și că sunt prea profundă sau că gândesc prea mult”.

Susținută de prietenii virtuali

După postarea acestui mesaj pe contul său de Instagram „Fetița Zurli” a primit foarte multe mesaje de încurajare.

„Vero ești minunată și iubită! Te îmbrățișez tare”, „Ce minunată poți fi cu tot ceea ce ești, faci și simți”, „După ce am fost la câteva spectacole, am fost interesată eu, adultul, să văd cine este Vero Caliman. Te urmăresc de aproape trei ani. Ești un suflet frumos! Fii puternică, fruntea sus și mergi mai departe”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Planeta Radeanu jpg
image
image
image
image
image
image
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
horoscop webp
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net