Florinel de la Vișina, plin de procese! Cu cine este în scandal tânărul?

#Exclusiv Click!

Florinel de la Vișina (31 de ani) are o viață destul de activă și agitată. Contactat de Click!, tânărul care este logodit cu un afacerist de 53 de ani, din Germania, ne-a mărturisit că este plin de procese atât cu rudele, cât și cu alte persoane apropiate.

„Am venit zilele acestea în țară, pentru că am mai multe procese. Am terminat momentan cu unul și mai am unul cu un teren, pe la țară, pe la Vișina. Zilele trecute am avut un proces cu un băiat căruia i-am împrumutat 2.000 de euro și nu voia să mi-i dea înapoi, dar s-a terminat totul cu bine, pentru că mi-am recuperat banii ce i-am dat.

El a fost nevoit să plătească tot, până și taxa de timbru. Procesul nu l-am mai continuat, pentru că a fost de acord din prima înfățișare să îmi dea banii, s-a speriat că l-am dat în judecată”, a spus Florinel de la Vișina, pentru Click!

Banii, ochiul dracului

Florinel de la Vișina ne-a mai vorbit și despre problemele din familia sa care au ajuns pe masa magistraților:

„În ceea ce privește procesul cu terenul este vorba despre faptul că o parte din rudele mele vor bani pe teren și eu nu vreau să le dau nimic. Procesul acesta, care văd că nu se mai termină odată și tot se lungește, ceea ce înseamnă alți bani pentru avocat.

În România, procesele astea sunt de doi lei se lungesc foarte mult până leșini. Plus că, vreau să îi deschid un proces unui alt vecin care și-a făcut geam care bate spre livingul meu, fără acordul meu, dar întâi să vorbesc cu e,l ca să vedem ce are de gând, dacă nu vrea să îl închidă o să depun plângere penală, la poliție, pentru hărșuire, dar întâi să îl prind și să vorbim ca oamenii, iar dacă nu o să înțeleagă de vorbă bună atunci îi deschid proces”.

Click! spune

În urmă cu aproape cinci ani, Florinel de la Vișina era căsătorit cu clericul Philip Clements, un bărbat în vârsta de 82 de ani, ce a murit în 2020, la Spitalul Elias din Capitală. În urma decesului lui Phillip Clements, s-a pornit un întreg război între Florinel de la Vișina și familia acestuia. Tot scandalul a plecat de la averea lăsată de fostul preot britanic: pensia de urmaș, ajutorul de înmormântare, asigurarea de viață și apartamentul din București de 100.000 de euro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
448542067 7833042643424770 2443193394384490631 n jpg
image
image
image
image
image
image
image png
Banner Elodia
Banner Gheorghe Turda
lottie moss profimedia jpg
Babasha provine dintr-o familie bună și  studiază muzica la Conservatorul din București
image png
Banner afaceri vedete
Banner Anamaria Prodan
image
actualitate.net
image
actualitate.net