Florinel de la Vișina, cadou scump de la partenerul său. Ce a primit: „Mi-a cumpărat-o iubi”

Florinel de la Vișina este un tânăr norocos! Acesta este răsfățat pe actualul său partener de viață cu care este logodit, un bărbat din Germania în vârstă de 53 de ani, cum se poate mai frumos. În una dintre cele mai recente filmulețe postate pe contul său de Facebook acesta s-a lăudat cu noul apartament cumpărat de iubitul său într-o zonă rezidențială de lângă București (județul Ilfov- n.r).

„Mi-a cumpărat-o (casa- n.r) iubi în decembrie, de Crăciun. Apartamentul este cu bucătărie open space. Nu gătesc, bucătăria este decât de formă. Sub scara din apartament mai am o baie după care livingul unde am canapeaua mea superbă, iar pe pereți nu am tapet că am mai fost întrebat de multe persoane ci la mine, acasă, se pun șabloane”, a spus Florinel de la Vișina pentru Click!

Condiții de lux

Din imaginile pe care Florinel le prezintă putem vedea că locuința este un duplex luxos de care este tare mândru.

„Aici am un dormitor mai mult pentru invitați iar aici, în următoarea cameră, este dormitorul divei, dormitorul meu. Este foarte drăguț, este exact pentru mine. Plus că pe lângă baia mică mai am o baie normală...unde țin tot felul de creme, parfumuri, cu tot felul de chestii drăguțe. Apartamentul este cumpărat de iubitul meu, de Crăciun, a fost cadoul lui pentru mine. Este foarte confortabil, totul este pe stilul meu, așa cum îmi place mie”, a mai spus în filmare Florinel de la Vișina.

Click! spune

În urmă cu aproape cinci ani, Florinel de la Vișina era căsătorit cu clericul Philip Clements, un bărbat în vârsta de 82 de ani, ce a murit în 2020, la Spitalul Elias din Capitală. În urma decesului lui Phillip Clements, s-a pornit un întreg război între Florinel de la Vișina și familia acestuia. Tot scandalul a plecat de la averea lăsată de fostul preot britanic: pensia de urmaș, ajutorul de înmormântare, asigurarea de viață și apartamentul din București de 100.000 de euro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
medicamente jpg
image
image
image
image
image
image
"Încă foarte umflată și cu vânătăi, dar abia aștept rezultatul final", spune Andreea Popescu
555 (8) jpg
jocuri de noroc online pacanele shutterstock
ava jpeg
banner Doina Teodoru png
image png
banner tzancă uraganu png
index (26) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net