Florinel de la Vișina și-a prezentat iubitul mamei sale! La așa reacție nu te-ai fi așteptat

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Florinel de la Vișina (30 de ani) duce o viață fără griji la patru ani de la decesul soțului său, clericul Philip Clements, în vârstă de 82 de ani. Asta pentru că tânărul se iubește de aproape doi ani cu un afacerist neamț, în vârstă de 52 de ani., care îl răsfață de Florinel cu tot felul de cadouri scumpe. Relația lor amoroasă este una destul de serioasă având în vedere că acesta i-a prezentat actualul partener de viață familiei sale.

„O să vin săptămâna viitoare în România singur pentru că am două procese: unul cu un teren și al doilea cu cineva care i-am împrumutat mulți bani și nu mi i-a mai dat înapoi! Cu iubi nu vin de data asta, dar am fost în România cu el. I l-am prezentat familiei. Mama îl cunoaște foarte bine, mamaia îl confunda cu spaniolul cu care eu am fost căsătorit și a murit. Mereu îi spune Jero în loc de Geo”, a spus Florinel de la Vișina pentru Click!

Răsfățat de familie

Florinel de la Vișina ne-a mai mărturisit și cum a fost primit iubitul său de familie atunci când a mers cu el la cei dragi:

„Mama se înțelege bine cu el, este ginerele ei favorit. Mama l-a cunoscut pe iubi, l-am dus în Dortmund (Germania – n.r) unde locuia mama și s-a pregătit foarte frumos pentru venirea lui. Știi cum este la noi la români când vine un musafir în casă pregătești de toate, așa s-a pregătit și mama. A pus de toate pe masă...de la sarmale până la salată tradițională românească. Nici Geo al meu nu a fost mai prejos și a venit la mama cu flori pentru că Geo al meu este un tip foarte educat”.

Click! spune

În urma decesului lui Phillip Clements s-a pornit un întreg război între Florin Marin și familia acestuia. Tot scandalul a plecat de la averea lăsată de fostul preot britanic: pensia de urmaș, ajutorul de înmormântare, asigurarea de viață și apartamentul din București de 100.000 de euro. Însă, timpul a trecut iar lucrurile s-au așezat în favoarea lui Florinel.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
alina sorescu jpg
Tată de trei copii, îndrăgitul artist își face programul astfel încât să poată petrece timp și cu ei
image png
De Paște, și prezentatorul emisiunii Exclusiv VIP de la Prima TV, a nimerit vreme frumoasă în Dubai alături de soția sa, Oana Turcu, și fiul lor, Tudor
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net