Florin Marin, făcut „rege” de actualul iubit! Cu ce se ocupă, la 4 ani de la moartea lui Philip Clements

#Exclusiv Click!

Florin Marin (30 de ani), cunoscut drept Florinel de la Vișina, și-a dat reset la inimă după decesul de acum patru ani a clericului Philip Clements, bărbat cu care a fost căsătorit. Asta pentru că contactat de Click!, tânărul ne-a mărturisit că este mai fericit ca niciodată în brațele actualui său partener de viață, un afacerist neamț, în vârstă de 52 de ani.

Florinel de la Vișina s-a angajat! Și nu oriunde ci la hotelul pe care actualul iubit și l-a deschis.

„În ultima perioadă multe fac...numai treabă pe capul meu! A decis iubi să mă pună la treabă, asta după ce a cumpărat un hotel. Vrea să mă țină ocupat. El a deschis aici, recent, un hotel în Germania și acum am ajuns să mă trezesc numai la 06.00 și lucrez în fiecare zi de luni până duminică. Acum sunt în Germania dar nu o să mă mut de tot aici. Vin în țară foarte des dar nu ca înainte. Hotelul este pe numele lui dar banii îi împărțim în mod egal, nu face diferențe”, a spus Florinel de la Vișina pentru Click!

Șef la hotel

Florin Marin ne-a mai mărturisit și pe ce funcție l-a angajat partenerul său:

„Aici mă ocup de partea de acte, mai exact angajări, interviuri și marketing. Și uite că acum sunt blocat cu călătoriile, eu care călătoream și veneam o dată pe săptămână în România acum vin la două luni. Este o schimbare în viața mea. De căsătorit nu suntem încă căsătoriți, suntem doar logodiți. L-am întrebat, pe iubi, de ce mă pune la muncă și mi-a răspuns că vrea să îmi arate cum se fac miile de euro pentru poșete”.

Click! spune

În urma decesului lui Phillip Clements s-a pornit un întreg război între Florin Marin și familia acestuia. Tot scandalul a plecat de la averea lăsată de fostul preot britanic: pensia de urmaș, ajutorul de înmormântare, asigurarea de viață și apartamentul din București de 100.000 de euro. Însă, timpul a trecut iar lucrurile s-au așezat în favoarea lui Florinel.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
furtuna nori jpg
image
image
image
image
image
image
banner Rica Raducanu
politie SUA foto Unsplash
Mădălina Ghenea, Cannes 2023, Getty (1) jpg
banner irinel columbeanu png
sebastian stan colaj instagram jpg
katy perry american idol jpg
11423907 10204418317040327 313639540878444313 o jpg
Victor Rebengiuc Cainele japonez jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net