Îți mai aduci aminte de Florinel de la Vișina? Ce face după ce a rămas văduv: „Au trecut aproape patru de la moartea lui Philip”

#Exclusiv Click!

Florin Marin (30 de ani), cunoscut drept Florinel de la Vișina, duce o viață fără griji la aproape patru ani de la decesul soțului său, fostul cleric Philip Clements, care s-a stins din viață la vârsta de 82 de ani, la Spitalul Elias din Capitală. Contactat de Click!, tânărul ne-a mărturisit că și-a revenit sufletește și iubește din nou.

Florinel de la Vișina a fost căsătorit cu Philip Clements. Sursă: Facebook

„Cum să fiu? De la foarte bine în sus. Au trecut trei ani...aproape patru...de la moartea lui Philip. Îmi merge foarte bine, chiar nu am decăzut deloc. Mulți au avut așteptări că o să înebunesc și nu a fost așa...a fost fix cum am vrut eu. Viața mea este la fel de frumoasă...călătorii, distracție, bani. Tot ce îmi doresc, vacanțe scumpe, este superb”, ne-a spus Florinel care ne-a mai dezvăluit și faptul că acum iubește din nou... tot un bărbat bogat:

„Am un nou iubit de aproape doi ani de zile. Este din Germania, este un neamț, este o relație superbă, este un om de afaceri. Are grijă de mine exact cum a avut fostul meu soț. Îmi face toate poftele. Este o relație foarte frumoasă. El are 52 de ani, eu am 30 de ani. Ne înțelegem unul cu altul foarte bine, este un tip serios. Relația este bazată pe iubire doar că diferența de iubire a fost mai diferită cu fostul. Banii sunt importanți într-o relație pentru că fără bani eu nu fac nimic. Dacă nu ai bani nu am ce să fac cu tine într-o relație pentru că nu pot să te țin ca pe bibelou să mă uit la tine”.

Banii, o prioritate

Florinel de la Vișina nu s-a ascuns după deget și ne-a mărturisit că este atras de bărbații potenți financiar:

„Mai cred în iubire. Iubirea este ca fumul de țigară așa cred eu. Iubirea e un nimic, iubirea este pe moment dar nu este ceva wow. Mai ales în ziua de astăzi cu iubirea nu faci nimic, cu banii da”.

Scandal pe avere

În urma decesului lui Phillip Clements s-a pornit un întreg război între Florinel de la Vișina și familia acestuia. Tot scandalul a plecat de la averea lăsată de fostul preot britanic: pensia de urmaș, ajutorul de înmormântare, asigurarea de viață și apartamentul din București de 100.000 de euro.

„Nu m-am mai certat cu rudele fostului soț pentru că au știut de la început, cum le-am zis eu, că nu vor lua absolut nimic. Ei încercând pe vremea aceea să mă dea în judecată, să își ia părți dar eu le-am spus un singur lucru atunci că nu o să se întâmple asta pentru că eu am fost căsătorit cu fratele lor și era destul de clar pentru toată lumea că ei nu vor avea absolut nimic din acel testament chiar dacă au încercat prin avocați să facă și să dreagă. Și într-un final am ajuns la vorba mea că au rămas cu fața la soare și capul către lună”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Cub Marina Almășan
monica gabor diva jpeg
Captură de ecran din 2024 09 07 la 20 06 38 png
cub cub adriana simionescu 2 png
banner gabriela cristea png
banner oana lis png
Banner Marina Voica
dumitru rucareanu colaj captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net