Florinel de la Vișina împlinește astăzi 31 de ani. Ce cadouri grandioase a primit de la iubit

#Exclusiv Click!

Florin Marin, cunoscut drept Florinel de la Vișina, împlinește astăzi 31 de ani! Așa că tânărul ne-a dezvăluit ce daruri i-a făcut actualul său partener de viață, cu care se iubește de doi ani de zile.

Florinel de la Vișina a intrat în centrul atenției după ce s-a căsătorit cu clericului Philip Clements, care a murit în urmă cu patru ani. Timpul a trecut ,iar rănile din sufletul acestuia au fost vindecate de un afacerist neamț, în vârstă de 52 de ani, care îl răsfață cum se poate mai bine și mai frumos.

„Sărbătoresc doar eu cu al meu, fără distracții, pentru că sunt babă, gata. Mai pe seară o să ieșim să luăm cina, ca de fiecare dată, și o să suflu în lumânări și cam atât. Cadoul pe care l-am primit de la iubitul meu este hotelul, unde el este patronal ( în Germania – n.r) și eu acum învăț tainele meseriei, plus că am primit și 5 000 de euro să îmi iau eu ce vreau”, ne-a spus Florinel de la Vișina.

Iubit generos

Se pare că Florinel de la Vișina are mare noroc la bani, doarece acesta ne-a mărturisit că actualul său iubit i-a lăsat toată averea pe numele lui:

„Și-a făcut testamentul și a trecut pe numele meu toată averea lui. Nu știu exact ce avere are, pentru că eu nu am acces la conturile lui. L-am întrebat odată și a zis că o să văd după moartea lui ce avere a strâns, așa că n-am mai insistat. Îmi este bine cu el. Salariu de 3000 de euro pe care îl câștig aici mi-a zis să fac ce vreau cu el”.

Click! spune

În urma decesului lui Phillip Clements (primul soț al lui Florinel de la Vișina – n.r) s-a pornit un întreg război între Florin Marin și familia acestuia. Tot scandalul a plecat de la averea lăsată de fostul preot britanic: pensia de urmaș, ajutorul de înmormântare, asigurarea de viață și apartamentul din București de 100.000 de euro. Însă, timpul a trecut, iar lucrurile s-au așezat în favoarea lui Florinel.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Razvan Lucescu Facebook jpg
image
image
image
image
image
image
banner irinel columbeanu png
sebastian stan colaj instagram jpg
katy perry american idol jpg
11423907 10204418317040327 313639540878444313 o jpg
Victor Rebengiuc Cainele japonez jpg
banner anca serea 2 png
Marin Moraru jpg
ileana stana ionescu jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net