Gabi Bădălău continuă cu dosarul penal! Afaceristul e urmărit de ghinioane

Ultima actualizare:

Gabi Bădălău încă mai are de-a face cu dosarul penal, ce ar fi trebuit să se finalizeze în urmă cu o lună și în care afaceristul este parte vătămată. Incompetența autorităților îi dă bătăi de cap lui Bădălău. 

Gabi Bădălău continuă cu scandalul penal! Afaceristul e urmărit de ghinioane
Gabi Bădălău continuă cu scandalul penal! Afaceristul e urmărit de ghinioane

Gabi Bădălău are parte numai de ghinioane în ultima vreme. După ce mama copiilor săi l-a acuzat că ar fi inapt să aibă grijă de proprii săi copii, iată că are de-a face cu un dosar penal, ce ar fi trebuit să se fi rezolvat, în urmă cu o lună și jumătate. 

Citește și Claudia Pătrășcanu, despre noaptea cu alcool a lui Bădălău: «Nu mai știa dacă mi-a adus copiii»

Gabi Bădălău trebuie să se prezinte pe 25 mai, în fața magistraților de la Judecătoria Sectorului 4, pentru un dosar penal, pe care afaceristul l-a intentat, după ce a fost victima unui jaf de 80.000 de euro în 2017. Cazul ar fi trebuit să se închidă în martie, însă din cauza unor greșeli ale funcționarilor care au deschis greșit dosarul la Judecătoria Sectorului 4, odiseea lui Bădălău cu autoritățile continuă. 

Admite excepţia necompetenţei teritoriale a Judecătoriei Sectorului 1 Bucureşti invocată de Ministerul Public-Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 București. Declină competenţa de soluţionare a cauzei, având ca obiect confirmare renuntare la urmărirea penală în dosarul 3670/P/2017, în favoarea Judecătoriei Sectorului 4, căreia îi va înainta dosarul. Cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. Definitivă”, se arată în utima decizie a magistraților, potrivit SpyNews

Bădălău i-a iertat pe infractori

Gabi Bădălău este citat alături de alți doi bărbați, care l-au păgubit pe afacerist cu 80.000 de euro, iar procedura are ca obiect confirmarea renunțării la urmărirea penală. În astfel de cazurii, legea prevede ca în fața instanței să fie citați și autorii și victimele.

În cazul infracțiunilor pentru care legea prevede pedeapsa amenzii sau pedeapsa închisorii de cel mult 7 ani, procurorul poate renunța la urmărirea penală când constată că nu există un interes public în urmărirea faptei. Ordonanța prin care s-a dispus renunțarea la urmărirea penală se comunică în copie, după caz, persoanei care a făcut sesizarea, părților, suspectului, persoanei vătămate și altor persoane interesate și se transmite, spre confirmare, în termen de 10 zile de la data la care a fost emisă, judecătorului de camera preliminară de la instanța căreia i-ar reveni, potrivit legii, competența să judece cauza în primă instanță”, prevede legea.  

Citește și Scandalul s-a reluat! Claudia Pătrășcanu, acuzată de Bădălău că îl urmărește

În 2017, Gabi Bădălău a fost victima unui jaf, iar afaceristul a decis să renunțe la urmărirea penală, după ce a ajuns la o înțelegere cu răufăcătorii, care îi furaseră 80.000 de euro. 

   „Dispune încetarea procesului (...) în dauna părții civile Bădălău Radu Gabriel, ca urmare a încheierii acordului de mediere. Constată încetată de drept măsura preventivă.", se arată în documentele de judecată.   

HOȚII ȘI-AU FĂCUT DE CAP CU BUNURILE LUI BĂDĂLĂU

Celebrul jaf din 2017 a avut loc când doi indivizi au intrat prin efracție în locuința lui Gabi Bădălău și au extras din casa afaceristului obiecte și bani, iar dauna totală s-a ridicat la 80.000 de euro. Este vorba de patru ceasuri în valoare de 50.000 euro şi 30.000 euro, cash, luați dintr-un seif.

Autoritățile au reușit să-i prindă pe răufăcători la mai bine de o lună de la incidentul din casa afaceristului. Poliţiştilor nu le-a fost deloc ușor să dea de urma celor care au intrat în casa lui Bădălău şi i-au furat din bunuri. Polițiștii au percheziționat locuința hoților, precum și alte imobile, astfel că în urma descinderilor, oamenii legii au recuperat trei din cele patru ceasuri furate din casa lui Bădălău, dar şi mai multe arme.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
Snapinsta app 438169653 18437746927013370 2116600309572748650 n 1080 jpg
andreea balan si george burcea
image
actualitate.net
image
actualitate.net