Gabriel Fătu, prima vacanță după divorț. În ce loc exotic s-a distrat 14 zile

21 ianuarie 2022

Gabriel Fătu a început anul cu o vacanță, după ce în 2021 a trecut printr-un divorț. Actorul și fostul om de televiziune a plecat singur în Mexic, unde s-a distrat după pofta inimii. În plus, a întâlnit și un foarte bun prieten, așa că vacanța a fost extrem de reușită.

image
Gabriel Fătu

Actorul Gabriel Fătu (46 de ani) a divorțat anul trecut de Georgiana Stancu, femeia cu care s-a căsătorit în 2015, și cu care are o fetiță în vârstă de 4 anișori. Așa că, anul acesta, fiind din nou burlac, Fătu a decis să își încarce bateriile pe meleaguri exotice, înainte de a reveni în forță cu piesele de teatru.

"A fost o vacanță foarte plăcută! A fost prima vacanță pe care am petrecut-o singur, după divorț. Singur, dar cu prietenul meu, Laurențiu Modoran, pe care l-am întâlnit întâmplător acolo. A fost o vacanță a premierelor. Este și prima vacanță, după 2 ani de muncă la Dalles, și este și prima dată când am pus piciorul în America Latină. Am pus muzică românească autentică mexicanilor, de la romanțe și muzică de petrecere, la folclor, și părea că le place", a declarat Gabriel Fătu, pentru Click!. Actorul a petrecut 14 nopți în Mexic și a vizitat foarte multe locuri, precum Cancun, Tulum, Isola de la Mujeres și Playa de Carmen. Fătu și-a încărcat bateriile pentu că la întorcere urmează să joace în piesa "Rude cu nevasta-mea".

Cine e Gabriel Fătu?

S-a născut în satul Luminița, comună Topolog, județul Tulcea, în 21 iulie 1975. Clasele primare le-a făcut la școala din sat, gimnaziul și liceul în Topolog. Este absolvent al Universitățîi Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică I.L. Caragiale din București, fiind student în perioda 1996 – 2000. În 2006 obține doctoratul, cu teza “Interpretarea basmelor ca în <visele> lui Freud!”. Face studii individuale de acordeon între anii 1984-1993 și de acordeon, orgă și pian, la Școală Populară de Artă din Constanța (1993-1994), între anii 1993-1995 susținând spectacole de divertisment pe litoralul Marii Negre. Realizator, producător și moderator al emisiunilor "Actori de milioane", "Gab și Gogu Șou", "Nu te supăra, frate!", "Îndrăgostiți-va în direct!" (postul OTV). 

stanga
dreapta
gabriel fatu georgiana 2 jpg
gabriel fatu georgiana jpg
Gabriel Fatu jpg
gabriel fatu georgiana 1 jpg
gabriel fatu 6 jpg
gabriel fatu 5 jpg

Puteți urmări știrile Click! și pe Google News

irina tanase 13 jpg
andre JPG
anamaria prodan portret 0 jpeg
00032 jpg
Pensionari din România jpg
banica vicoveanca jpeg
crbl  2 (2) jpg
salariu copy jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
BeFunky collage (6) jpg
banica vicoveanca jpeg
Cub Ilie nastase jpeg
cris ciobanasu vlad gherman png
kourtney kardashian si travis
anamaria prodan portret 0 jpeg