Marina Voica, mărturisiri la un an de la operația pe cord deschis

Ultima actualizare:

Marina Voica a fost greu încercată acum un an, când a fost supusă unei intervenții pe cord deschis extrem de complexe și delicate, la o clinică din Brașov. Artista, de 85 de ani, a vorbit despre cum a evoluat starea ei de sănătate, din momentul dificilei intervenții și cum se simte în prezent. 

Solista de origine rusă și-a manifestat mereu recunoștința față de personalul medical, de la clinica privată, unde a fost făcută operația pe cord deschis și, mai ales, față de medicul care a fost de acord să conducă o intervenție atât de riscantă pe o pacientă în vârstă de 84 de ani. 

Citește și Cum arată casa de la Breaza a Marinei Voica. Aici e colțul de rai al solistei de 85 de ani!

Marina Voica a declarat recent că este bucuroasă întrucât, la un an după acea mare cumpănă, se simte bine și, chiar dacă este cardiacă, nu a mai avut probleme cu inima. 

Artista duce o viață cumpătată, în casa ei de la Breaza, unde s-a refugiat pentru a avea parte de liniște și echilibru, atât din punct de vedere spiritual, cât și fizic. După complicata operație la inimă, Marina Voica a stat doar o săptămână în spital, iar recuperarea, spre surprinderea ei, a decurs fără dificultăți. 

Citește și Incredibil cum arată Marina Voica la 85 de ani! Cât de cochetă este artista! «Nu se mai miră nici doctorii»

Pentru mine operația pe cord a fost o mare cumpănă. Am avut zile. Dumnezeu m-a ocrotit! Mi-a mai dat zile să trăiesc și să mă mai bucur de viață. În urmă cu un an, un medic din Brașov a avut curajul să mă opereze și să îmi țină inima în palmele lui, fără ca ea să se oprească.

I-am mulțumit atunci, așa cum o fac și acum. Intervenția chirurgicală nu a durat mult, dar doctorul m-a salvat. Toți din spital s-au purtat frumos cu mine. Au fost foarte atenți. După o săptămână a fost externată și am continuat recuperarea acasă, la Breaza. Acum mă simt foarte bine, nu mai am probleme”, a declarat interpreta Marina Voica, pentru Fanatik

Marina Voica a susținut un recital la Sala Palatului la începutul anului

Marina Voica este cea mai longevivă prezență din domeniul muzicii ușoare din România. La 85 de ani, artista surprinde prin vitalitate și energia pozitivă pe care o emană. Anul acesta, la începutul lui martie, artista a susținut chiar și un recital pe scena Sălii Palatului, dovadă că Marina Voica este o adevărată forță, iar dragostea pentru muzică îi dă putere să facă tot ceea ce simte.

Îndrăgita cântăreață de muzică ușoară a pășit pe scenă elegantă, într-o rochie cu paiete și a făcut un adevărat spectacol. Marina Voica a interpretat trei șlagăre din repertoriul ei, iar publicul a răsplătit-o cu aplauze în picioare. 

 „Tot timpul am emoții! Deja știind că am acest spectacol, nu eram om! Și când am văzut că s-a ridicat lumea din sală în picioare am avut emoții! Nu se poate fără emoții! Nu se mai miră nici doctorii, că i-am uimit deja, ce să mai zică! (…) Generația nouă de artiști nu are de ce să mă invidieze. Eu sunt un exemplu pentru ei!", a spus Marina Voica, la scurt timp după eveniment. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
www.antena3.ro
Robert Negoiţă FOTO Inquam Photos / Liviu Albei
image
image
image
image
image
image
banner gabriela cristea png
jador jpg
john wick keanu reeves foto epa  jpg
veronika rajek jpg
cub adrian minune png
banner dinu maxer png
banner alexandra stan png
banner oana matache png
image
actualitate.net
image
actualitate.net