Marina Voica, mărturisiri la un an de la operația pe cord deschis

Marina Voica a fost greu încercată acum un an, când a fost supusă unei intervenții pe cord deschis extrem de complexe și delicate, la o clinică din Brașov. Artista, de 85 de ani, a vorbit despre cum a evoluat starea ei de sănătate, din momentul dificilei intervenții și cum se simte în prezent. 

stanga
dreapta
marina voica 1 webp
marina voica jpeg
marina voica rochie jpg
marina-voica jpg
marina voica jpeg
marina voica jpeg
alessis gabriel dorobantu marina voica jpeg
Marina Voica a împlinit 84 de ani, pe 2 septembrie jpeg
Marina Voica   În tinereţe era  frumoasă ca  un fotomodel jpeg
marina voica jpeg
3 marina voica jpeg
Marina Voica în tinereţe jpeg
Marina Voica, o femeie cochetă și la 83 de ani jpeg
Marina Voica a împlinit 84 de ani jpeg
Marina Voica și Irina Păcurariu jpeg
Marina Voica, în curtea casei sale de la Breaza jpeg

Solista de origine rusă și-a manifestat mereu recunoștința față de personalul medical, de la clinica privată, unde a fost făcută operația pe cord deschis și, mai ales, față de medicul care a fost de acord să conducă o intervenție atât de riscantă pe o pacientă în vârstă de 84 de ani. 

Citește și Cum arată casa de la Breaza a Marinei Voica. Aici e colțul de rai al solistei de 85 de ani!

Marina Voica a declarat recent că este bucuroasă întrucât, la un an după acea mare cumpănă, se simte bine și, chiar dacă este cardiacă, nu a mai avut probleme cu inima. 

Artista duce o viață cumpătată, în casa ei de la Breaza, unde s-a refugiat pentru a avea parte de liniște și echilibru, atât din punct de vedere spiritual, cât și fizic. După complicata operație la inimă, Marina Voica a stat doar o săptămână în spital, iar recuperarea, spre surprinderea ei, a decurs fără dificultăți. 

Citește și Incredibil cum arată Marina Voica la 85 de ani! Cât de cochetă este artista! «Nu se mai miră nici doctorii»

Pentru mine operația pe cord a fost o mare cumpănă. Am avut zile. Dumnezeu m-a ocrotit! Mi-a mai dat zile să trăiesc și să mă mai bucur de viață. În urmă cu un an, un medic din Brașov a avut curajul să mă opereze și să îmi țină inima în palmele lui, fără ca ea să se oprească.

I-am mulțumit atunci, așa cum o fac și acum. Intervenția chirurgicală nu a durat mult, dar doctorul m-a salvat. Toți din spital s-au purtat frumos cu mine. Au fost foarte atenți. După o săptămână a fost externată și am continuat recuperarea acasă, la Breaza. Acum mă simt foarte bine, nu mai am probleme”, a declarat interpreta Marina Voica, pentru Fanatik

Marina Voica a susținut un recital la Sala Palatului la începutul anului

Marina Voica este cea mai longevivă prezență din domeniul muzicii ușoare din România. La 85 de ani, artista surprinde prin vitalitate și energia pozitivă pe care o emană. Anul acesta, la începutul lui martie, artista a susținut chiar și un recital pe scena Sălii Palatului, dovadă că Marina Voica este o adevărată forță, iar dragostea pentru muzică îi dă putere să facă tot ceea ce simte.

Îndrăgita cântăreață de muzică ușoară a pășit pe scenă elegantă, într-o rochie cu paiete și a făcut un adevărat spectacol. Marina Voica a interpretat trei șlagăre din repertoriul ei, iar publicul a răsplătit-o cu aplauze în picioare. 

 „Tot timpul am emoții! Deja știind că am acest spectacol, nu eram om! Și când am văzut că s-a ridicat lumea din sală în picioare am avut emoții! Nu se poate fără emoții! Nu se mai miră nici doctorii, că i-am uimit deja, ce să mai zică! (…) Generația nouă de artiști nu are de ce să mă invidieze. Eu sunt un exemplu pentru ei!", a spus Marina Voica, la scurt timp după eveniment. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

297951208 827483831584833 7374864136629985305 n jpg
cub elena basescu png
cluj florin salam
majda si mihai png
298248582 369171575385020 439730657930127129 n jpg
baza tommy lee copy jpeg
eva zaharescu webp
samantha smith abuz sexual jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
2 anda adam jpg jpeg
Screenshot (61) png
cluj florin salam
298248582 369171575385020 439730657930127129 n jpg
1 horia brenciu mama jpg jpeg
daniela gyorfi jpeg