Marina Voica a ajuns de urgență la spital! Ce a pățit cântăreața chiar de ziua ei

Ultima actualizare:

    Marina Voica a trecut prin momente delicate imediat după ziua eifoto: arhiva personală
Marina Voica a trecut prin momente delicate imediat după ziua eifoto: arhiva personală

De la bal, la spital! Marina Voica a văzut moartea ochii chiar de ziua ei! Îndrăgita solistă a împlinit 85 de ani pe 2 septembrie și, după ce a sărbătorit cu bucate alese la un restaurant din Herăstrău, a ajuns de urgență la Spitalul din Câmpina cu toxinfecție alimentară!

Marina Voica a trecut prin clipe dramatice chiar de ziua ei de naștere. Solista a împlinit 85 de ani pe 2 septembrie, așa că a petrecut cum se cuvine la un restaurant din Herăstrău, unde a gustat din numeroase bunătăți. A doua zi, ajunsă acasă la Breaza, artista a început să acuze stări de rău, pe care le-a pus pe seama exceselor alimentare.

Speriată, solista a apelat numărul de urgențe 112. Medicii de pe Salvare i-au sărit în ajutor și au decis să o ducă la Spitalul din Câmpina pentru investigații, în ciuda faptului că solista s-a opus vehement. Ajunsă la spital, artista a primit dignosticul de toxinfecție alimentară! La spital, Marinei Voica i s-a administrat o perfuzie și a fost ținută sub supravegherea medicilor.

Acum, cântăreața se simte bine, iar starea ei de sănătate s-a îmbunătățit simțitor. ”Sunt bine acum. Am făcut toxiinfecție alimentară, sunt foarte pofticioasă și am primit foarte multă mâncare ieri și s-a întâmplat ce s-a întâmplat, nu vreau să vă descriu. Am chemat salvarea, eu ziceam că nu chem, dar am chemat. A venit o fată foarte drăguță și mi-a zis să merg, eu nu și nu, și până la urmă am zis că să mă duc că nu știu ce se va întâmpla. Eu vreau să fiu sănătoasă”, a spus Marina Voica, la Antena Stars.

Marina Voica, operată pe cord deschis

Anul acesta, Marina Voica a trecut printr-o intervenție chirurgicală extrem de riscantă. Aceasta a fost operată la o clinică privată din Brașov. Marina Voica avea două dintre valvele inimii cu leziuni severe, însă operația pe cord deschis, singura soluție medicală care i-ar fi putut salva viața, a fost evitată de toate instituțiile de specialitate.

Intervenția deosebit de riscantă a fost salvatoare, reușindu-se efectuarea ei în mare parte pe cord bătând, ceea ce a permis o recuperare rapidă. “Este greu să vorbești despre o mare minune care s-a întâmplat aici: o operație pe inimă foarte grea la o femeie de 84 de ani. Nu mă condamnați că vreau să trăiesc! Echipa spitalului împreună cu doctorul Zoltan Galajda au făcut o operă de artă pe inima mea. N-am cuvinte, adevărată artă”, a declarat Marina Voica, la câteva zile de la operația care i-a salvat viața.

Citește și:

Marina Voica, la plajă, pe litoral. La 85 de ani, solista își sfidează vârsta și problemele de sănătate

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu jpeg
celine dion jpg
oana roman jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net