Marina Voica a ajuns de urgen╚Ť─â la spital! Ce a p─â╚Ťit c├ónt─ârea╚Ťa chiar de ziua ei

image
Marina Voica a trecut prin momente delicate imediat dup─â ziua eifoto: arhiva personal─â

De la bal, la spital! Marina Voica a v─âzut moartea ochii chiar de ziua ei! ├Ändr─âgita solist─â a ├«mplinit 85 de ani pe 2 septembrie ╚Öi, dup─â ce a s─ârb─âtorit cu bucate alese la un restaurant din Her─âstr─âu, a ajuns de urgen╚Ť─â la Spitalul din C├ómpina cu toxinfec╚Ťie alimentar─â!

Marina Voica a trecut prin clipe dramatice chiar de ziua ei de na╚Ötere. Solista a ├«mplinit 85 de ani pe 2 septembrie, a╚Öa c─â a petrecut cum se cuvine la un restaurant din Her─âstr─âu, unde a gustat din numeroase bun─ât─â╚Ťi. A doua zi, ajuns─â acas─â la Breaza, artista a ├«nceput s─â acuze st─âri de r─âu, pe care le-a pus pe seama exceselor alimentare.

Speriat─â, solista a apelat num─ârul de urgen╚Ťe 112. Medicii de pe Salvare i-au s─ârit ├«n ajutor ╚Öi au decis s─â o duc─â la Spitalul din C├ómpina pentru investiga╚Ťii, ├«n ciuda faptului c─â solista s-a opus vehement. Ajuns─â la spital, artista a primit dignosticul de toxinfec╚Ťie alimentar─â! La spital, Marinei Voica i s-a administrat o perfuzie ╚Öi a fost ╚Ťinut─â sub supravegherea medicilor.

Acum, c├ónt─ârea╚Ťa se simte bine, iar starea ei de s─ân─âtate s-a ├«mbun─ât─â╚Ťit sim╚Ťitor. ÔÇŁSunt bine acum. Am f─âcut toxiinfec╚Ťie alimentar─â, sunt foarte pofticioas─â ╚Öi am primit foarte mult─â m├óncare ieri ╚Öi s-a ├«nt├ómplat ce s-a ├«nt├ómplat, nu vreau s─â v─â descriu. Am chemat salvarea, eu ziceam c─â nu chem, dar am chemat. A venit o fat─â foarte dr─âgu╚Ť─â ╚Öi mi-a zis s─â merg, eu nu ╚Öi nu, ╚Öi p├ón─â la urm─â am zis c─â s─â m─â duc c─â nu ╚Ötiu ce se va ├«nt├ómpla. Eu vreau s─â fiu s─ân─âtoas─âÔÇŁ, a spus Marina Voica, la Antena Stars.

Marina Voica, operat─â pe cord deschis

Anul acesta, Marina Voica a trecut printr-o interven╚Ťie chirurgical─â extrem de riscant─â. Aceasta a fost operat─â la o clinic─â privat─â din Bra╚Öov. Marina Voica avea dou─â dintre valvele inimii cu leziuni severe, ├«ns─â opera╚Ťia pe cord deschis, singura solu╚Ťie medical─â care i-ar fi putut salva via╚Ťa, a fost evitat─â de toate institu╚Ťiile de specialitate.

Interven╚Ťia deosebit de riscant─â a fost salvatoare, reu╚Öindu-se efectuarea ei ├«n mare parte pe cord b─ât├ónd, ceea ce a permis o recuperare rapid─â. ÔÇťEste greu s─â vorbe╚Öti despre o mare minune care s-a ├«nt├ómplat aici: o opera╚Ťie pe inim─â foarte grea la o femeie de 84 de ani. Nu m─â condamna╚Ťi c─â vreau s─â tr─âiesc! Echipa spitalului ├«mpreun─â cu doctorul Zoltan Galajda au f─âcut o oper─â de art─â pe inima mea. N-am cuvinte, adev─ârat─â art─âÔÇŁ, a declarat Marina Voica, la c├óteva zile de la opera╚Ťia care i-a salvat via╚Ťa.

Citește și:

Marina Voica, la plajă, pe litoral. La 85 de ani, solista își sfidează vârsta și problemele de sănătate

cub andreea esca (1) png
zodiac 600x400 jpeg
the sandman jpg
archie battersbee jpg
nikita de romania jpg
4 britney spears 5 jpg jpeg
cub laura cosoi png
artista lacul morii 3 PNG
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
cub laura cosoi png
cristina dorobantu
Oana si Mioara Roman jpg
kylie jenner foto mare jpeg
cub andreea esca (1) png
4 britney spears 5 jpg jpeg