Mihai Bendeac, fără perdea la podcastul lui Măruță! Ce a putut să spună despre fanteziile lui cu Denise Rifai

Ultima actualizare:

    Mihai Bendeac are fantezii cu Denise Rifai
Mihai Bendeac are fantezii cu Denise Rifai

Mihai Bendeac nu se dezminte! Juratul de la "iUmor" a acceptat invitația lui Cătălin Măruță la podcastul acestuia, la insistențele mamei sale. Bendeac a făcut show și l-a lăsat până și pe Cătlăin Măruță fără replică, povestind, fără perdea, la un pahar de vin, fanteziile sale cu una dintre prezentatoarele emblematice de la Kanal D.

Mihai Bendeac șochează pe unde se duce! La podcastul lui Cătălin Măruță, juratul de la IUmor a povestit că are o fantezie sexuală cu nimeni alta decât prezentoatoarea de la Kanal D, Denise Rifai. Bendeac nu s-a putut abține și, spre stupefacția lui Cătălin Măruță, a bătut apropouri sexuale la adresa lui Denise Rifai.

“Mamă, cât de bună e Denise Rifai! Nu pe întrebări, neapărat. E bine rău! Am fantasme sexuale cu ea. Îți vine s-o iei ;i s-o pui acolo pe masă!”, a spus Mihai Bendeac. Actorul a continuat în aceeași notă, făcându-i lui Cătălin Măruță destăinuri incredibile despre viața sa sexuală.

"Am avut până la 38 de ani doar trei relații mari și late"

„Am avut până acum, la 38 de ani, doar trei relații mari și late. Cea mai lungă a fost de un an, alta a fost de trei luni și ultima a fost când aveam 27 de ani și a durat doar o lună. De la 19 ani, ochii mei nu mai văzut prezervative. Mă mir că am scăpat până acum. Am avut Chlamydia de vreo două ori. Mie nu mi-e frică de pastile, am luat tot ce e pe fața pământului. Am luat și Viagra. Dar nici analize nu am curaj să fac de șase ani! Eu am o problemă mare cu relațiile. Mă îndrăgostesc tare de tot la început. 24 de ore sunt artificii, se consumă tot. După care se duce tot! Asta e problema mea!”, a dezvăluit Mihai Bendeac, la podcastul „Acasă la Măruță”.

Citește și:

INTERVIU Mihai Bendeac, secrete despre cartea care conține trauma vieții lui: "Povestesc și chestii mai dubioase, la limita sexualității"

EXCLUSIV Cum arată Denise Rifai în rochie mini! Dură la emisiune, senzuală pe stradă

image
image
image
image
image
image
jennifer aniston instagram jpg
banner Petrică hirtescu
banner francisca png
banner sensy png
leonardo dicaprio meghan roche jpg
banner andreea esca png