Petrică Mâțu Stoian, o căsnicie, un divorț și nici un copil. «În privința recăsătoriei, timpul meu a trecut! Eu sunt la jumătatea vieții»

Ultima actualizare:

    Petrică Mâțu Stoian, pe moșia sa de la Isverna, județul Mehedinți
Petrică Mâțu Stoian, pe moșia sa de la Isverna, județul Mehedinți

Discret cu viața sa privată, Petrică Mâțu Stoian a stat departe de scandaluri amoroase, iar atunci când a divorțat de Carmen Mihaela, după un mariaj de 16 ani, a ieșit el singur public și a vorbit, asumat, despre finalul căsniciei. Nu s-a mai recăsătorit însă, preferând libertatea burlăciei.

Îndrăgitul artist de muzică populară Petrică Mâțu Stoian, aflat în stare gravă la secţia ATI, de la spitalul din Reşiţa, a murit sâmbătă, 6 noiembrie, la vârsta de 61 de ani. Este plâns de colegii de breaslă, de prieteni, de familie și de fanii care l-au iubit. Pe cât de expansiv era pe secnă și în emisiuni TV, pe atât era de discret cu știrile despre viața sa privată. Despre Carmen Mihaele, femeia care i-a fost soție timp de 16 ani, vorbea însă întoteauna cu respect și admirație. Nu s-a mai recăsătorit și nici nu are moștenitori. 

„În privința recăsătoriei, timpul meu a trecut! Eu sunt la jumătatea vieții. Îmi este foarte bine așa, am o relație, sunt foarte bine și mi-aș dori să rămână așa. Lucrurile se fac la timpul lor, copiii se fac la timpul lor”, dclara Petrică Mâțu Stoian anul trecut, în emisiunea "Folclorul sub lupă", potrivit starpopular.ro.

„Eu le-am cam făcut pe toate. Dar dacă s-a întâmplat să n-am un urmaș, că asta este, nu sunt singurul. Sunt oameni mari, conducători de state care nu au urmași. Asta nu este un capăt de țară. Am destui nepoți care sunt aproape de mine. Cine e aproape de mine, mă iubește și mă respectă, are toată dragostea mea. Cine nu, la revedere!”, mai spunea artistul în emisiunea de la Etno tv.

În anul 2012, de comun acord, Petrică şi Carmen Mihaela au mers în instanţă, cerând desfacerea căsătoriei. Magistraţii Judecătoriei Târgu Jiu au admis acţiunea în care el a fost reclamantul şi soţia lui, pârâtă, chiar de la primul termen, deoarece cei doi nu aveau copii. „Eu şi Carmen am hotărât de comun acord să ne separăm. Nu am vrut să batem toba pe tema asta. Am intentat acţiunea de divorţ în decembrie anul trecut şi am avut termen pe 18 ianuarie”, declara Petrică Mâţu Stoian, la emisiunea „Happy Hour”, de la Pro TV, în urmă cu 9 ani.

Cântăreţul spunea că nu regretă că nu a avut copii 

Problemele în căsnicie au început după ce solistul a părăsit Ansamblul „Doina Gorjului” şi s-a mutat la Craiova. Soţia lui a preferat să rămână la Târgu-Jiu. „Făcând naveta 200 de kilometri pe zi, ce luam pe mere, dădeam pe pere, nu merita. Aşa că am decis să îmi iau casă în Craiova. Din cauza depărtării relaţiile noastre s-au răcit, aşa că am decis să divorţăm. Nu ne-am certat, nu a existat niciun scandal. Ne-am despărţit ca nişte oameni civilizaţi”, a afirmat Stoian la vremea aceea. Cântăreţul spune că nu regretă că nu au avut copii şi nu crede că dacă ar fi avut, divorţul ar fi fost evtat. „Nu aş vrea să par egoist, dar mie nu mi-au plăcut copiii niciodată. De aceea nici Dumnezeu nu mi-a dat”, a mai spus cântăreţul.

Citește și:

Petrică Mâțu Stoian a murit. Solistul era internat în stare gravă la ATI Reşiţa

Constantin Enceanu, în stare de șoc după moartea lui Petrică Mâțu Stoian: «Am încercat să-l aducem în Capitală»

image
image
image
image
image
image
banner Oana Zăvoranu și Alex Ashraf png
banner  Olguta Berbec png
Carmen de la Salciua jpg
cub oana lis png
banner daniela crudu png
image png
image png
image
actualitate.net