Reghecampf a pus iar Poliția pe Prodanca! Circ și scandal monstru între cei doi: „M-au sunat vecinii că soțul meu vrea să fure ceva”

Ultima actualizare:

A fost circ și scandal monstru din nou între Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf! Antrenorul a asmuțit iar Poliția pe impresară! De data aceasta, Reghe acuză că i s-a furat un skijet și a venit să-l ia după ce impresara îl dusese la reparat! 

Luna și scandalul între Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf! Tocmai când ziceau că au făcut pace, antrenorul a pus din nou Poliția pe urmele Anamariei Prodan. 

De data aceasta antrenorul de fotbal acuză că i-a fost furat un skijet, așa că acesta a venit să ia ambarcațiunea de la reparat, unde impresara o dusese cu câteva zile înainte. 

Prodanca a filmat tot circul! Scandal monstru pentru un skijet!

Impresara s-a enervat când l-a văzut pe antrenor, împreună cu echipajul de Poliție, așa că a luat telefonul și a făcut live pe rețelele de socializare cu momentul în care Reghe vine cu agenții după el să ia skijetul. 

Prodanca a făcut public tot circul declanșat de fostul soț public pe Instagram, imaginile fiind incendiare. 

 „Bună ziua, sunt Anamaria Prodan, aici îl avem pe fostul fin, care l-a făcut turnător pe domul Reghecampf. (...) 

Nu este nimic furat. Eu am spus-o public, este skijet-ul familiei, l-am adus la reparat aici. Atât. Am venit să îl iau acum. E ok? 

(...) E aici și domnul Reghecampf ... uitați cu ce se ocupă. Skijet-ul copilului lui, care a venit la reparat. A venit cu domnul Gabi Oprea, finul nostru, care l-a făcut turnător dacă vă aduceți aminte, că vinde meciuri și face numai nenorociri, astăzi fiind cel mai bun prieten al lui Reghecampf”. 

 „Reghecampf a venit doar să ia skijet-ul copilului și să-l vândă”

 „Sesizare făcută la Poliție pentru nimic, doar pentru a face circ și scandal și panaramă. 

L-am rugat pe domnul Reghecampf de mii de ori să înceteze și să termine cu aceste nenorociri și nu face altceva ...(...) Domnul Reghecampf pune Poliția pe drum aiurea, oamenii nevinovați nu înțeleg de ce. 

Deci, cam despre asta este vorba. (...) Cu ce se ocupă Reghecampf în loc să vină să își vadă copilul acasă. Despre asta este vorba. Ca să nu mai aud că Anamaria Prodan face și drege. Este skijet-ul adus de mine la reparat, iar domnul Reghecampf a venit doar să-l ia și să-l vândă și pe ăsta că are nevoie de foarte mulți bani. (...) 

Nu este furat nimic, este soțul meu Laurențiu Reghecampf, este skijet-ul copilului meu adus la reparat. Este înmatriculat pe numele lui Reghecampf, dar nu are nicio legătură. 

Suntem soț și soție. Sunt bunuri de familie, am vorbit cu avocatul acum. (...) M-au sunat vecinii că soțul meu vrea să fure ceva.(...) 

Am aflat acum că a venit să ia skijet-ul și că l-a declarat furat. Eu am spus la televizor că sunt în proprietatea familiei.", spune Anamaria Prodan, pe filmarea postată pe rețelele de socializare. 

Circul a continuat în stradă între cei doi foști soți. 

Anamaria Prodan: Eu l-am adus, eu îl iau! Trage mașina, te rog frumos, și leagă-l de mașină să îl iau acasă.

Laurențiu Reghecampf: Nu există așa ceva! 

Anamaria Prodan: Aoleu! Este bunul copilului meu!

Laurențiu Reghecampf: Nu este bunul nimănui! 

Anamaria Prodan: Tu nu ai un copil pe care nu l-ai mai văzut de 3 ani? De ce nu treci pe acasă să își vezi copilul, Laurențiu Reghecampf? De ce furi și ce a mai rămas la copilul ăsta? Pentru ce?

Laurențiu Reghecampf: Am venit să recuperez ce ai vândut tu.

Anamaria Prodan: Eu nu am vândut nimic. (...) Reghecampf, te faci de râs în fața țării, tu realizezi?! (...) Uite-te puțin la tine ce ai ajuns, cu Gabi Oprea care te-a făcut turnător toată viața. Te-a făcut zob din toate punctele de vedere. (...)

Eu sunt chemată de acasă pentru skijet-ul meu, al copiilor mei, care este la reparat, și pe care imediat a venit să îl sustragă și pe acesta. Dacă voi puteți să credeți așa ceva!

În luna mai a acestui an, un alt scandal monstru a izbucnit între Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, după ce antrenorul de fotbal a acuzat-o pe încă soția lui că i-au fost furate două mașini de lux si o barcă din casa în care au locuit împreună. 

Atunci, Anamaria Prodan a lămurit situația declarând că autoturismul este la ea și că este un bun comun folosit pentru transportul copilului la școală.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
sanziana negru si stefan floroaica jpeg
image
image
image
image
image
image
lidl sanziana negru colaj instagram jpg
Jennifer Lopez  foto   Instagram jpg
   Adina Halas își revine treptat cu somnul și încearcă să se bucure din plin de aventura pe care o trăiește alături de familia ei
Banner Gheorghe Turda bun
speak si stefania
Andreea Raicu și-a adunat gândurile într-o postare făcută pe Instagram
BeFunky collage (6) jpg
Banner Magdalena Chihaia
image
actualitate.net
image
actualitate.net