Secretele părului senzațional al Mariei Dragomiroiu

Ultima actualizare:

Maria Dragomiroiu reușește să rămână aceeași artistă autentică, indiferent de vârstă. În mai puțin de o lună, pe 11 iulie, îndrăgita interpretă de muzică populară va împlini 67 de ani, ea degajând în continuare aceeași energie pozitivă și tinerească, așa cum a făcut ani la rând, indiferent de greutățile trăite.

Publicul a fost mereu interesat de aspectul impecabil al Mariei Dragomiroiu, mai ales despre secretele părului ei lung și bogat. O veritabilă carte de vizită, despre părul artistei s-ar putea scrie cărți.

Își îngrijește singură părul

Și asta, pentru că Maria Dragomiroiu are o sumedenie de secrete și de remedii pentru a-și menține podoaba capilară.

Niciodată nu am fost la salon, singură mă aranjez, părul este aşa lung, cum să mă duc să-l spăl într-o chiuvetă la un salon, nu are cum, nu se spală bine! Eu ştiu ce îi trebuie şi trebuie să am loc, apă curgătoare multă, cu duşul, să îl simt eu la mână că este foarte bine limpezit şi ştiu când e gata.

Citește și: Maria Dragomiroiu, imagini din adolescenţă. Cât de frumoasă era la 17 ani

Odată, acum mai mult de 15 ani, într-o emisiune a Mihaelei Rădulescu, am spus că  atunci când mi-a căzut foarte mult părul, nu l-am putut opri decât spălându-l cu săpun de casă, şi făcând un tratament cu ou, ulei de ricin şi ulei de măsline, amestecate şi date pe păr. Asta am făcut acum 15-20 de ani.

Acum nu mai e aşa pentru că nu puteam să merg cu săpunul de casă peste tot pe unde am fost prin lumea asta mare, că nu puteam să trec de vamă, aş fi avut probleme, dar nu mi-a mai trebuit. Părul s-a redresat”, a povestit Maria Dragomiroiu pentru Click!.

Ritualul firelor de păr căzute sau tunse

Mai mult, artistei îi vine greu să se despartă de firele ei de păr, chiar și atunci când acestea cad sau sunt tunse.

Nu aplic nici un tratament pentru păr. Doar iubirea! Niciodată nu îmi arunc părul în chiuvetă sau în toaletă, cum fac alţii, din păcate. Nu e vorba de superstiţie, e vorba de iubire! Cum să arunc în gunoi, la mizerie, părul care mi-a adus atâta popularitate, faimă, bucurie? Mă simt bine când este spălat, mă simt admirată!

Citește și: Maria Dragomiroiu, despre pozele sexy la Ocean! „Ce dacă m-am dezbrăcat?”

Cum să arunc părul meu la gunoi? Îl strâng, îl fac păpuşele mici,  îl duc acasă şi o dată la o lună, îl tai pe iarbă. Părul nu se degradează foarte repede, degeaba l-aş arunca pentru că îl ia vântul, îl tai mărunt, am această plăcere, să tai acele păpuşele din părul meu cu foarfeca mărunt şi îl arunc în grădină, prin iarbă, oriunde, să fie în aer liber”, a dezvăluit Maria Dragomiroiu pentru Click!.

O viață presărată cu provocări

Deși afișează mereu o atitudine optimistă și transmite emoții pozitive, Maria Dragomiroiu s-a confruntat pe parcursul vieții cu mai multe situații dramatice.

Artista a povestit că s-a măritat cu bărbatul de care s-a îndrăgostit la 20 de ani și alături de care visa să întemeieze o familie trainică, mai ales că aveau și doi copii.

Citește și: Maria Dragomiroiu, agresată și târâtă de păr în plină stradă! „Mi-a dat un pumn în cap, în lift!”

Doar că, soțul solistei a ales să trăiască alături de o amantă și, când Maria a descoperit situația reală, acesta a agresat-o și a umilit-o. În cele din urmă, a părăsit-o atât pe ea cât și pe cei doi copii.

S-a cununat civil cu actualul soț în 1991

Din fericire, în 1991 s-a cununat civil cu Bebe Mihu, bărbatul alături de care trăiește și în prezent, acesta devenind impresarul Mariei și tatăl adoptiv al copiilor acesteia.

În cele din urmă, Maria Dragomiroiu a reușit să pună bazele unei familii puternice și să depășească fiecare obstacol apărut, inevitabil, în viață.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
carol i ziua regelui jpeg
image
image
image
image
image
image
monica birladeanu instagram jpg
FotoJet (20) jpg
FotoJet (18) jpg
FotoJet (16) jpg
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net