Tania Budi: fustiță scurtă, platforme, trup de model și o față impecabilă la 54 de ani!

Ultima actualizare:

Click! a surprins-o recent pe Tania Budi în cadrul unui eveniment și, dacă nu am fi știut cine este, am fi confundat-o cu siguranță cu vreo tânără influenceriță în vogă. Iată ce aparițe a bifat actrița în vârstă de 54 de ani!

Tania Budi: fustiță scurtă, platforme, trup de model și o față impecabilă la 54 de ani!
Tania Budi: fustiță scurtă, platforme, trup de model și o față impecabilă la 54 de ani!

Îmbrăcată modern și pe tocuri, emanând o stare de spirit pozitivă și o „aură a tinereții”, Tania Budi parcă face timpul să stea în loc. Și la evenimentele la care participă, având în vedere că întoarce destule priviri, dar și în ceea ce privește forma ei fizică, vedeta rămânând aproape neschimbată, peste ani.

Tania Budi sfidează în continuare timpul

Chiar și în pozele obținute de către fotoreporterul Click! ajuns „la fața locului”, Tania Budi nu își arată vârsta, reușind să „păcălească” și cel mai fin obiectiv al camerei de fotografiat. Am putea spune că facem rocada și că îi dăm 45 în loc de 54, însă Tania arată mai degrabă de 35, pe bună dreptate!

Și stilul vestimentar ales o pune pe actriță în valoare, având în vedere că aceasta se îmbracă modern, asemenea adolescentelor cu mulți urmăritori pe rețelele de socializare. Click! a surprins-o pe Tania într-o fustă scurtă, trendy, îmbinată cu mai multe catarame și artificii vestimentare, la care a asortat un tricou negru, decupat, cu vedere la abdomen!

În picioare, vedeta a optat pentru o pereche de platforme cu toc, tot negre, pentru a completa ținuta din punct de vedere cromatic. La toate acestea, Tania a accesorizat și o geantă cochetă, ce părea a fi sub semnătura unui brand celebru.

Întregul outfit cu iz tineresc i se potrivește de minune Taniei, care sfidează cu nonșalanță timpul și are o siluetă de invidiat. Și la nivelul chipului, actrița și-a păstrat trăsăturile de odinioară, aceasta fiind considerată, în tinerețe, una dintre cele mai frumoase românce. 

Tania Budi, prima operație estetică la 53 de ani

Deși mărturisea în urmă cu ceva vreme că nu este deloc adepta operațiilor estetice, Tania Budi a ajuns, la vârsta de 53 de ani, pe mâna medicului, pentru o operație de blefaroplastie (înlăturarea excesului de piele din zona pleoapelor).

În rest, actrița se menține tânără cu injecții cu botox, fără însă să exagereze. Admiratorii săi o mai acuză, din când în când, de prea mult Photoshop, atunci când în pozele publicate pe rețelele de socializare pare de 19 ani și nicidecum de 54. 

Citește și: Tania Budi, prima operație estetică la vârsta de 53 de ani. Imaginile înainte-după sunt incredibile

Tania Budi, „arsenal” de iubiți celebri

De-a lungul timpului, amintim că Tania a bifat câțiva iubiți celebri din showbiz, printre cei mai cunoscuți numărându-se Cătălin Botezatu, Lucian Viziru, Dan Bittman și Adrian Cristea. În urmă cu aproximativ doi ani, Budi se afișa la brațul unui partener tinerel, care e mai tânăr decât ea cu 26 de ani. Momentan nu știm dacă cei doi au rămas sau nu împreună.

Citește și: Tania Budi, despre relațiile din viața ei: „Am avut o teamă de căsătorie. Acum nu mai iau în considerare”

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro