Tania Budi, despre relațiile din viața ei: „Am avut o teamă de căsătorie. Acum nu mai iau în considerare”

Ultima actualizare:
Tania Budi, alături de mama ei
Tania Budi, alături de mama ei

Tania Budi a ajuns la 52 de ani, însă actrița pare că a găsit elixirul tinereții. În cadrul unui interviu recent, aceasta a dezvăluit dacă are sau nu operații estetice, având în vedere că gurile rele o acuză de acest lucru, și a dat și câteva detalii din viața amoroasă.

Tania a recunocut că are intervenții de natură estetică, însă non-invazive, pentru care nu a fost nevoie de bisturiu, și spune că „gena bună” este responsabilă în mod majoritar pentru modul în care arată. 

„Nu am operații estetice. Am grijă de prospețimea tenului. Am intervenții non-invazive. Mă ajută și natura pentru că 90% este gena. Pe lângă asta am grijă și de alimentație, dar nu mă duc la extreme”, a spus Tania Budi, pentru Antena Stars.


    Tania Budi, alături de mama eiFoto: Arhivă personală
Tania Budi, alături de mama eiFoto: Arhivă personală

Tania Budi a mai mărturisit că nu de puține ori partenerii pe care i-a avut au vrut să o conducă la altar, însă dintr-un motiv sau altul, situațiile au luat alte întorsături.

„Îmi place să stau mult cu mine însămi, îl consider un viciu. Relațiile mi s-au părut mereu foarte grele. Trebuie să ții cont și de celălalt, dacă ai un respect pentru tine și pentru celălalt.

În toate relațiile serioase pe care le-am avut s-a pus problema căsătoriei, dar nu am ajuns acolo niciodată, ba am făcut eu sau partenerul un pas în spate. Dacă simțeam că nu ne mai înțelegem cum trebuie, atunci a fost mai bună o despărțire după niște ani.

Am avut o teamă de căsătorie. Acum nu mai iau în considerare. Nu pot să spun că nu îmi doresc sau că îmi doresc. Cred că am un algoritm al meu. Mă încarc, iar mi se pare minunat să fii puțin îndrăgostit, iar obosesc. Eu sunt fericită așa”, a mai spus vedeta pentru sursa anterior menționată.

image
image
image
image
image
image
banner Gina Pistol png
doina teodoru scarlatescu 3 1 v1 e1692797242627 jpg
vulpita jpg
banner rona hartner png
image png
mihai dedu jpg
adriana bahmuteanu
cristina siscanu facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net