Tania Budi, secretul unui ten perfect: injecţii cu botox o dată pe an

Ultima actualizare:

    Tania Budi este dezamăgită că virginitatea a devenit o temă desuetă
Tania Budi este dezamăgită că virginitatea a devenit o temă desuetă

Tania Budi este total împotriva operaţiilor estetice, dar încurajează folosirea Botox-ului, de care ea este foarte mulţumită.

Deşi are 44 de ani, Tania Budi trece cu uşurinţă drept o femeie cu vârsta puţin peste 30 de ani, dat fiind faptul că are un ten impecabil, de adolescentă.

Pentru întreţinea lui însă, vedeta face constant injecţii cu Botox, ce o ajută, spune ea, să nu se mai încrunte atât de mult.

"Despre operaţii am o părere foarte proastă, operaţii însemnând să te taie şi să îţi tragă pielea în toate felurile. Te deformează, nu mai esti tu după prima operaţie estetică, devii zombie. Poate prima operaţie pe care şi-o fac divele de peste 50 de ani este reuşită, dar apoi faţa cade la loc, pentru că este ceva nenatural. Apoi trebuie să îţi faci din nou. Deja după a treia operaţie eşti strâmb la faţă", a spus ea.

Vedeta recunoaşte că persoanele publice, printre care se numără şi ea, se obişnuiesc foarte greu cu primele semne ale îmbătrânirii, mai ales că viaţa lor a fost una în care frumuseţea este celebrată şi foarte apreciată, mai ales în rândul femeilor.

"E foarte greu să te obişnuieşti cu îmbătrânirea după ce ai avut un succes fantastic, şi aici mă refer la divele de la Hollywood. Dar multe dintre ele doar se joacă cu Botox şi acid hialuronic, care sunt foarte ok", a mai declarat Tania pentru perfecte.ro.

Întrebată dacă a încercat vreodată Botox, vedeta a fost sinceră şi a recunsocut că fără această substanţă nu ar putea să scape de ridurile de pe frunte.

"Bineînţeles (n.r. că am folosit). Am folosit ca să nu mă mai încrunt atât de tare. Mă mai încrunt şi acum, dar nu foarte rău. Îmi fac o dată pe an şi nu e dureros. Merită dacă ai o problemă, şi încruntatul era singura mea problemă", a mai spus Tania Budi.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net