VIDEO Simona Halep, despre viața de familie: «Sunt o soție bună, deși nu credeam!» Câți copii vrea

Ultima actualizare:

    Simona Halep s-a cununat civil cu Toni Iuruc la mijlocul lunii septembriefoto: arhiva personală
Simona Halep s-a cununat civil cu Toni Iuruc la mijlocul lunii septembriefoto: arhiva personală

Simona Halep (30 de ani) a devenit soția lui Toni Iuruc pe 15 septembrie, la Constanța! Marea campioană și alesul inimii ei, omul de afaceri machedon Toni Iuruc (42 de ani) au făcut cununia civilă la Mamaia, urmând ca ceremonia religioasă sa aibă loc anul viitor. Prezentă în aceste zile la turneul de tenis din Linz, Austria, Simona a acordat un interviu mai puțin obișnuit, despre viața de familie.

Simona Halep este în elementul ei de când a devenit doamna Iuruc! Deși recunoaște că s-a temut de postura de soție, Simona spune că se decurcă deocamdată de minune!

Campioana noastră a oferit un interviu inedit, chiar înainte de primul ei meci la WTA Linz Open. Simona dat detalii din căsnicie și a dezvăluit câți copii își dorește! “Îmi doresc trei copii, dar cred că vor fi doi. Nu am timp pentru trei copii. Anul viitor va fi nunta tradiţională, la biserică. Am timp destul să aleg rochia. Sunt fericită. Nu mai sunt speriată, acum câţiva ani spuneam că nu aş putea fi o soţie bună, dar se pare că sunt”, a declarat Simona Halep, în timpul interviului cu Barbara Schett.

Simona Halep: „Nu știu să gătesc!”

Simona și Toni Iuruc locuiesc în vila de 1 milion de euro pe care campioana și-a ridicat-o pe malul lacului Snagov. Cum era de așteptat, Simona are nevoie de ajutoare când vine vorba de treburile casei. Nici la gătit nu se pricepe foarte bine. „Am o doamnă care mă ajută să fac curăţenie acasă. Casa mea e 100% curată mereu, totul este pus la locul lui. Uneori merg în biroul meu, unde citesc cărţi sau mă relaxez.

Soţul meu a făcut o cameră specială cu toate trofeele mele, iar când nu mă simt bine sau sunt melancolică, intru în acea cameră şi îmi revine energia. Trofeul de la Wimbledon este special, dar şi cel de la Roland Garros. Nu ştiu să gătesc. Am învăţat să fac clătite în timpul pandemiei. Nici soţul meu nu ştie să gătească. În timpul pandemiei am comandat mâncare acasă, iar acum mai mergem la restaurante”, a mai dat din casă Simona. 

Citește și:

FOTO Simona Halep, cum nu ai văzut-o niciodată! A fost sufletul petrecerii la cununia civilă

Simona Halep a avut trei rochii la cununia cu Toni Iuruc

Imagini superbe! Cine a realizat decorul de la cununia civilă a Simonei Halep

image
image
image
image
image
image
banner dinu maxer png
banner theo rose png
calin donca si orianda donca instagram jpg
scena pexels jpg
robert turcescu si fiica sa   colaj, instagram jpg
Anamaria Rosa Preda se pregătește de parastasul de 7 ani pentru Aurelian Preda!