VIDEO Incredibil! Au găsit cea mai dureroasă metodă de slăbit

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Medicii din Venezuela au găsit o metodă mai puţin obişnuită pentru ca slăbitul să devină mai uşor. Femeile disperate să piardă kilogramele în plus mai repede şi mai eficient au ajuns să-şi lipească pe limbă un "plasture de slăbit".

Acesta este "cusut" pe limbă cu ajutorul a şase copci. Astfel, procesul de a înghiţi alimentele mestecate devine extrem de dureros, pacientul fiind forţat să adopte o dietă bazată pe lichide.

Plasturele a fost lansat în 2009 de un medic plastician din Beverly Hill, Nikolas Chugay, şi îi ajută pe amatori să slăbească circa 14 kilograme într-o lună.

Medicul a avertizat că după lipirea pansamentului, limba se poate umfla, iar pacienţii pot avea dificultăţi de vorbire. Unii pacienţi prezintă chiar şi tulburări de somn şi nu-şi pot mişca deloc limba în urma instalării plasturelui.

simeon stalpnicul png

Există şi o avertizare majoră: plasturele nu poate fi purtat decât o lună, pentru că după acest interval de timp, ţesutul limbii se regenerează, iar pansamentul poate fi integrat în limbă ducând la infecţii.

Procedura costa 2000 de dolari în Statele Unite. În schimb, Venezuela este ţara unde plasturele de slăbit a avut cel mai mare succes.

Aici, operaţia costă 150 de dolari, iar medicul Ana Maria Parra, renumit în domeniu, a povestit că are 900 de clienţi pe lună.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Razboi in Ucraina FOTO Profimedia (15) jpg
image
image
image
image
image
image
tren cfr calatori gara de nord vara foto shutterstock
camera trafic getty jpeg
aeroport cluj pixabay jpg
Karolina Agata  Sankiewicz jpg
cea mai lunga bicicleta guinness world records jpg
bacalaureat adevarul jpg
pepeni de dabuleni jpg
Boala Parkinson - diagnostic - medic - bolnav - pacient FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net