Ea e bomba sexy care face surf pe tocuri! Imagini virale cu „Barbie de Dubai”

Influencerița poloneză Karolina Agata Sankiewicz, supranumită „Barbie de Dubai”, a devenit celebră pe rețelele sociale, datorită videoclipurilor în care apare făcând surf pe tocuri. Ea se îmbracă sexy, își pune pantofi cu platformă înaltă și se urcă pe placa de surf.

Karolina Agata Sankiewicz, îmbrăcată într-o rochie roz făcând surf pe tocuri, în Dubai
Karolina Agata Sankiewicz are un talent incredibil (Foto: Instagram)

Karolina Agata Sankiewicz, care este stabilită în prezent în Emiratele Arabe Unite, a ajuns să facă reclamă la diverse branduri de lux în acest mod, după ce videoclipurile ei au devenit virale în întreaga lume, unele dintre acestea adunând peste 500 de milioane de vizualizări. În toate înregistrările video, Karolina arată impecabil: machiată perfect, coafată la salon și cu manechiura făcută. 

Karolina Agata Sankiewicz: „Pasiunea s-a transformat în afacere”

Uneori, ea ține în mână diverse obiecte, precum un tort supraetajat, un laptop sau mai multe sacoșe de cumpărături, dar chiar și așa nu își pierde echilibrul atât de ușor. Deși inițial a fost acuzată că își falsifică videoclipurile, Karolina Agata Sankiewicz a închis gura tuturor, publicând imagini cu ea căzând de mai multe ori de pe placa de surf, în timp ce filma în diverse ținute.

„Sunt din Polonia și dar am locuit în Dubai în ultimii 11 ani. Dubai este casa mea și sunt foarte recunoscătoare că locuiesc aici. Această țară mi-a oferit oportunități de a-mi urmări visele și sper că povestea mea va inspira oamenii să-și urmeze pasiunea și să nu renunțe niciodată. Pasiunea mea a devenit afacerea mea doar pentru că iubesc ceea ce fac.

Am început să aplic ideile mele nebunești, cum ar fi să călc, să țin în mână un laptop și să port tocuri înalte în timp ce fac surf. Iubesc acest sport pentru că îmi place senzația de a zbura pe valuri. Pe măsură ce videoclipurile mele au devenit virale, mai multe branduri au început să mă abordeze și pasiunea mea s-a transformat în afacerea mea.”, a explicat Karolina, într-un interviu acordat pentru cosmopolitanme.com anul trecut. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
bani numara salarii pensii bani putini
image
image
image
image
image
image
image png
Gavin Newsom jpg
grecia jpg
RO BV Predeal train station jpg
money 1033647 1280 jpg
Ți ai renovat bucătăria și ai nevoie de un frigider nou jpg
2 africa de sud gradina shutterstock 1776108470 jpg jpeg
Vasile Gamalan  jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net