Gest uimitor făcut la o nuntă turcească VIDEO

Ultima actualizare:

    În costum la patru ace și în rochie de mireasă acest cuplu împarte mâncare săracilorfoto: independent.co.uk
În costum la patru ace și în rochie de mireasă acest cuplu împarte mâncare săracilorfoto: independent.co.uk

În ziua nunții, o pereche de miri din turcia a dat petrecerea de fițe pentru un gest milostiv. Nu o să-ți vină să crezi ce s-a întâmplat. Acest videoclip a lăsat cu gura căscată milioane de oameni. Iată un lucru pe care sigur nu îl vei face face la nunta ta.

Mirii, de origine turcă, au invitat peste patru mii de sirieni aflați în comunitatea locală, kilis, pentru a participa la nunta lor. Cei doi au împărțit mâncare refugiaților sirieni. Zâmbetul de pe fața mirilor vorbește de la sine.

Iată cum au hrănit mirii peste patru mii de sirieni flămânzi

Potrivit sitelui i100.independent.co.uk, mirii, pe nume Fethullah Üzümcüoğlu și Esra Polat, au invitat peste patru mii de sirieni aflați în comunitatea locală, Kilis, pentru a participa la nunta lor. Povestea remarcabilă a făcut înconjurul lumii ocupând prima pagină a mai multor ziare.

Ideea de a împărți mâncare săracilor aparține tatălui lui Ali Üzümcüoğlu, care a dorit ca nunta fiului său să fie unică: "M-am gândit ca în schimbul unei cine delicioase alături de familie și prieteni să oferim mâncare oamenilor care au într-adevăr nevoie de ea ".

Voluntarii Uzümcüoğlu, care fac parte dintr-o asociație turcească de caritate numită Kimse Yok Mu (KYM), i-au ajutat pe sirienii din Kilis. Hatice Avci, purtătorul de cuvânt KYM, a confirmat pentru un site din Marea Britanie că doi tineri și-au serbat nunta oferind mâncare din economiile familiei pentru patru mii de refugiați sirieni care locuiesc în apropiere.

Mireasa, Esra Polat, a fost uimită de reacția logodnicului ei, care a părut încântat de idee: "A fost o experiență minunată. Mă bucur că am avut ocazia de a împărți masa noastră de nuntă cu oamenii care aveau într-adevăr nevoie ".

Nuntașii, inclusiv mireasa și mirele, s-au unit pentru a aduce camioane cu alimente și a face petrecere alături de familiile refugiațe. Ulterior cuplu fericit a făcut fotografii cu noii lor prieteni.

Nuntașii și-au mărit cercul de prieteni. Vecinii sirieni le-au devenit mai apropiați ca niciodată
Nuntașii și-au mărit cercul de prieteni. Vecinii sirieni le-au devenit mai apropiați ca niciodată

Turcia găzduiește aproape două milioane de sirieni care au fugit de război civil. În jur de 4.000 de sirieni trăiesc în Kilis. Din cauza faptului că refugiații se înmulțesc de la o săptămână la alta, guvernul turc a promis să construiască o nouă localitate pentru a face față numărului tot mai mare.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
www.bugetul.ro
Razboi in Ucraina FOTO Profimedia (15) jpg
image
image
image
image
image
image
guma mestecat istock jpg
copil jpg
tren cfr calatori gara de nord vara foto shutterstock
camera trafic getty jpeg
aeroport cluj pixabay jpg
Karolina Agata  Sankiewicz jpg
cea mai lunga bicicleta guinness world records jpg
bacalaureat adevarul jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net