Prințul George, desființat de o directoare a Consiliului Britanic

Ultima actualizare:
Angela Gibbins este directoare a Afacerilor Globale la British Council
Angela Gibbins este directoare a Afacerilor Globale la British Council

Prințul George a fost ținta unor replici dure. O directoare a instituției internaționale pentru relații culturale și educaționale British Council, Angela Gibbins (52 de ani), a făcut acuzații grave la adresa băiețelului de trei ani al familiei regale.

Gibbins a scris pe o rețea socială că Prințul George este răsfățat și privilegiat pe nedrept, trăiand de pe banii plătitorilor de taxe. Mesajul violent a fost publicat în rubrica de comentarii a unei alte postări, în care un utilizator a scris „Știu că are numai doi ani, dar Prințul George deja arată ca un idiot nenorocit”, mesaj însoțit de o fotografie cu minorul, potrivit The Sun.


    Angela Gibbins este directoare a Afacerilor Globale la British Councilfoto: The Sun
Angela Gibbins este directoare a Afacerilor Globale la British Councilfoto: The Sun

„Privilegierea rasei albe. Rânjetul ăla obraznic este cunoașterea înnăscută a faptului că este regal, bogat, avantajat și nu va cunoaște niciodată dificultăți sau greutăți în viață”, a scris femeia. „Nu cred că familia regală își are locul într-o democrație modernă, cu atât mai puțin cu cât trăiesc pe bani publici. Acesta este un privilegiu și trebuie să ia sfârșit”, a mai scris într-un comentariu separat.

Este plătită din bani publici

Angela Gibbins are venituri de aproximativ 96.000 de euro pe an la British Council, organizație care are la bază o Cartă Regală și este patronată de Regină. Instituția primește aproximativ 185 de milioane de euro pe an, bani publici, pentru a promova cultura Regatului Unit, inclusiv familia regală. Ducesa Kate și Prințul William înșiși au contribuit la răspândirea proiectelor British Council în Franța, India și China.

Andrew Rosindell, parlamentar conservator, a criticat declarațiile lui Gibbins. „Aceste comentarii într-un spațiu public sunt profund nepotrivite. British Council este o instituție sponsorizată de guvern și primește constant ajutor din partea familiei regale. Trebuie să își ceară scuze imediat”, a declarat Rosindell.

Reprezentanți ai British Council au declarat că vor investiga dacă Gibbins a încălcat sau nu regulile social media impuse de ei. „Acestea cu siguranță nu sunt opiniile British Council”, au declarat aceștia. Angela Gibbins a fost contactată de The Sun, însă nu a fost disponibilă pentru a face declarații. 

image
image
image
image
image
image
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net