Mama fetei moarte în tabară la Bușteni: «Diana iubea viaţa!»

Ultima actualizare:

Durere sfâşietoare, ieri, în rândul părinţilor, dar şi a colegilor şi profesorilor Dianei Rotaru, eleva care a murit în tabăra de la Buşteni. Cu lacrimi în ochi, toţi au rămas înmărmuriţi când au văzut-o pe Diana într-un sicriu, la Biserica Sfânta Treime, din Câmpina, acolo unde astăzi va avea loc slujba de înmormântare.

„E greu să vorbeşti la trecut despre Diana", spune unul dintre profesorii ei. Toţi dascălii o vedeau ca pe un model: inteligentă, ambiţioasă şi serioasă, plină de bună dispoziţie şi optimism.

Nimeni nu a vrut să comenteze rezultatul necropsiei, care arată clar că fata băuse zdravăn înainte de incident. Avea alcool în sânge de 0,9 la mie. Părinţii Dianei au vorbit pentru prima dată de la tragedie.

"Am dori doar să răzbată către dumneavoastră motto-ul Dianei: «Viaţa e frumoasă! Iubesc viaţa!»", au spus Iulian şi Cristina Rotaru, ca o replică la toate lucrurile urâte care s-au scris în ultimele zile despre singurul lor copil.

Colegele şi prietenele Dianei sunt triste şi spun că îi vor simţi lipsa pentru mult timp. „Era perfecţionistă şi îi plăcea mereu să se autodepăşească. Acest accident nefericit m-a lăsat fără o prietenă atât de apropiată", a spus Anca Elena Anghel. Eleva de 13 ani va fi înmormântată astăzi la Câmpina.

Click!spune

Diana Elena Rotaru a murit în noaptea de duminică spre luni, după ce a căzut de la etajul unei pensiuni din Buşteni, unde se afla în tabără cu mai mulţi colegi. Ea a fost găsită în comă profundă şi şoc hipotermic după ce a zăcut mai multe ore în frig. Poliţia ia în calcul mai multe ipoteze, inclusiv pe cea a unei căderi accidentale, dar şi a unui suicid.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
www.bugetul.ro
Salariu - calcule - facturi - bani - facturi FOTO Shutterstock
image
image
image
image
image
image
guma mestecat istock jpg
copil jpg
tren cfr calatori gara de nord vara foto shutterstock
camera trafic getty jpeg
aeroport cluj pixabay jpg
Karolina Agata  Sankiewicz jpg
cea mai lunga bicicleta guinness world records jpg
bacalaureat adevarul jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net