Luminiţele de Sărbători, din cheta de la trecători!

Ultima actualizare:

Situaţie fără precedent în Ploieşti. Pentru că oraşul riscă să nu fie decorat în spiritul Sărbătorilor, oamenii s-au mobilizat şi vor să împodobească centrul urbei cu ce găsesc prin case.

În vară, conducătorii oraşului au decis să ia din fondurile destinate decoraţiunilor festive bani care au fost alocaţi iluminatului stradal. Dacă acum trei ani se investeau 12 miliarde de lei vechi pentru ornamente, acum abia s-au găsit 30.000 de euro, bani care ajung însă doar pentru împodobirea centrului oraşului.

Pe Internet s-a format un grup de iniţiativă care propune: „Hai să ieşim sâmbătă, 12 decembrie, orele 15.00-17.00, să decorăm cum putem Centrul Ploieştiului. Fiecare va aduce ce poate (globuleţe, instalaţii de pom etc.). Ruşine Municipalităţii care, sub pretextul lipsei mijloacelor financiare, a refuzat pentru prima dată din anul 2000 decorarea Ploieştiului!”, este apelul postat pe pagina de Facebook de ploieşteni. ”Au fost fonduri se pare insuficiente pentru a se derula iluminatul public în Ploieşti. Nu vor rămâne ploieştenii fără luminiţe, aşa cum se spune. În orice caz, se organizează târgurile la hale şi în perimetrul Palatului Administrativ. Lumina oricum nu vine din beculeţe, vă rog să mă credeţi, lumina vine din suflet şi cred că în credinţă este cel mai bine să căutăm lumina”, sună explicaţia lui Iulian Teodorescu, viceprimar cu atribuţii de primar din Ploieşti.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
www.bugetul.ro
Razboi in Ucraina FOTO Profimedia (15) jpg
image
image
image
image
image
image
guma mestecat istock jpg
copil jpg
tren cfr calatori gara de nord vara foto shutterstock
camera trafic getty jpeg
aeroport cluj pixabay jpg
Karolina Agata  Sankiewicz jpg
cea mai lunga bicicleta guinness world records jpg
bacalaureat adevarul jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net