Orgii sexuale în Palatul Buckingham

Ultima actualizare:

Căpitanul Tari Mundawarara, care conduce schimbarea gărzilor în timpul paradelor cu cai din apropierea Palatului, a fost surprins cu pantalonii în vine de reporteri sub acoperire care primiseră indicii despre activităţile acestuia pe Internet, pentru ademenirea femeilor.

Potrivit tabloidului britanic News of the World, ofiţerul, care s-a antrenat alături de Prinţul Harry, are obişnuinţa de a vizita site-uri cu conţinut pornografic pentru a le oferi femeilor din scenele vizualizate un tur al Palatului, drept momeală.

Lăudându-se că face parte din Garda Reginei, acesta le atrage pe femei cu întrebarea: 'Ţi-ar plăcea să faci sex cu un ofiţer de cavalerie într-o cameră din Palatul Regal?'.

Ziarul a scris că Mundawarara a insultat-o pe Regină, spunând despre aceasta că e ramolită şi 'dusă cu pluta'. De asemenea, ofiţerul ar fi încălcat regulamentele, oferind detalii secrete despre deplasările Suveranei britanice.

Bărbatul a trimis poze cu el pe mai multe site-uri, în uniforma militară, dintre care şi una pe cal. El a impresionat astfel o femeie, căreia i-a oferit sex în Palat, nu înainte de a-i cere să vină cu o prietenă blondă pentru sex în trei.

'N-am mai avut două blonde până acum, ci doar o brunetă şi o blondă', i-ar fi explicat acesta femeii.

El s-a întâlnit şi cu doi reporteri sub acoperire ai News of the World, care au pozat drept swingeri şi în faţa cărora s-a lăudat că este un membru al Gărzii Regale.

image

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
femeie loterie loto istock jpg
magazin malle jpg
gunoi freepik jpg
masina sicriu mecum auctions jpg
vaza flori jpg
banner mama luiza melencu png
vaccin gripa jpg
Dieta post cinci zile beneficii jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net