Euro 2016 Franța - România: LIVE, mai sunt 12 ore pana la meci

Ultima actualizare:

    Echipa naţională
Echipa naţională

Euro 2016 Franța - România. O formulare pe care și copiii o știu, pentru că am repetat-o și am repetat-o parcă la nesfârșit în așteptarea partidei cu gazdele Europeanului. Așteptată de opt ani, ziua primului nostru meci la Euro 2016 a venit. Timpul se scurge parcă mai încet acum, când doar câteva ore ne mai despart de fluierul de start al partidei cu Franța. Click! vă prezintă, pas cu pas, tot ce fac românii noștri și fanii lor până la ora meciului. Partida începe la ora 22.00 (ora României).

UPDATE 21.00 Mai este o oră până la marele meci Franţa - România de la Euro 2016. Arena este aproape plină. Până la festivitatea de deschidere a Euro 2016 mai avem un sfert de oră.

UPDATE 20.00 Mai sunt 2 ore până la marele meci Franţa - România de la Euro 2016. Stadionul începe uşor-uşor să se umple.

UPDATE 19.00 Mai sunt 3 ore până la marele meci Franţa - România de la Euro 2016.Trupele de securitate patrulează în jurul Stade de France, locul unde va începe Europeanul. Au fost deschise şi porţile. Pentru a intra pe stadion, fanii sunt nevoiţi să treacă de cinci filtre.

Dacian Cioloş, alături de cei de la echipa naţională
Dacian Cioloş, alături de cei de la echipa naţională

UPDATE 17.45 Mai sunt 4 ore şi 15 minute până la marele meci Franţa - România de la Euro 2016. Smiley şi Pavel Bartoş fac poze cu românii în Fan Zone-ul de lângă Turnul Eiffel.


    Fanii romani se pozeaza alaturi de Smiley si Pavel BartosFoto: Facebook
Fanii romani se pozeaza alaturi de Smiley si Pavel BartosFoto: Facebook

UPDATE 17.00. Mai sunt 5 ore până la marele meci Franţa - România de la Euro 2016. S-a deschis Fan Zone-ul din Paris, situat lângă Turnul Eiffel.

UPDATE 16.00. Mai sunt 6 ore până la marele meci Franţa - România de la Euro 2016. Premierul Dacian Cioloş a transmis, pe Facebook, încurajările sale pentru echipa noastră.

Fanii romani se pozeaza alaturi de Smiley si Pavel Bartos
Fanii romani se pozeaza alaturi de Smiley si Pavel Bartos

UPDATE 15.00. Mai sunt 7 ore până la marele meci Franţa - România de la Euro 2016. Fanii români din tribunele Stade de France vor găsi pe scaune steguleţe tricolore.

UPDATE 14.00. Mai sunt 8 ore până la marele meci Franţa - România de la Euro 2016. Românii care vor urmări meciul din Fan Zone-ul de lângă Turnul Eiffel vor avea o surpriză: vor fi întâmpinaţi de Smiley şi Pavel Bartoş! Ei au făcut şi o vizită în cantonamentul echipei naţionale.

UPDATE 13.40. Mai sunt 8 ore şi 20 de minute până la marele meci Franţa - România de la Euro 2016. Premierul francez Manuel Valls, în general rezervat în privinţa pariurilor sportive, a riscat şi a oferit un pronostic pentru meciul de deschidere al Euro 2016 pentru BFMTV. Manuel Valls mizează pe o victorie a Franţei cu 2-0 în faţa României. Să sperăm că tricolorii îi vor da pronosticul peste cap.

UPDATE 13:00 Mai sunt 9 ore până la marele meci Franţa - România de la Euro 2016. Franța este în plină grevă. Practic este imposibil de ajuns la stadion. Trenurile rapide, regionale și transportul public din Paris funcționează la capacitate minimă. Greviștii incearca sa atraga atentia blocand inceperea euro 2016. Primarul Parisului a avut astăzi o intervenție televizată și a anunțat că dacă greviștii nu vor înceta, va rechiziționa mașinile de gunoi și că îi va pune pe șefii regiei la treabă ca să adune gunoiul de pe străzile Parisului. Oficialitățile încearcă din răsputeri să-i convingă pe angajații care nu sunt în grevă să iasă la muncă.

Trupele au inceput deja sa patruleze in jurul stadionului
Trupele au inceput deja sa patruleze in jurul stadionului

UPDATE 12.00 mai sunt 10 ore până la marele meci Franţa - România de la Euro 2016. Prin Paris au început să-şi facă apariţia fanii români. Âmbrăcaţi în echipament galben, ei se plimbă liniştiţi prin oraş. E liniştea dinaintea furtunii :)

UPDATE 11.00. Mai sunt 11 ore până la marele meci Franţa - România de la Euro 2016.Echipa naţională a Franţei, adversara României în meciul de deschidere de la Campionatul European, este principala favorită la câştigarea competiţiei, într-un sondaj efectuat de L'Equipe. Naţionala Franţei este văzută câştigătoare de 49 la sută din cei 107.605 de participanţi la vot. Alte favorite la câştigarea Euro-2016 sunt Germania (16 la sută), Anglia (9 la sută), Belgia (8 la sută), Spania (6 la sută), Portugalia şi Italia (câte 4 la sută). Doar 4 la sută din participanţii la vot consideră că va exista o câştigătoare surpriză la competiţia din Franţa.

UPDATE 10.00. Mai sunt 12 ore până la marele meci Franța - România de la Euro 2016. Emoțiile cresc pe măsură ce se apropie partida. Tătărușanu este sigur că România va reuși să câștige. AICI puteți citi declarațiile portarului nostru. Evident, va fi dificil, pentru că francezii sunt de 14 ori mai valoroși decât românii, dar România are mulți jucători care au demonstrat de atâtea ori că se pot bate de la egal la egal cu forțele lumii.

UPDATE Ora 9.00. Mai sunt 13 ore până la marele meci Franța - România de la Euro 2016. Toată lumea se întreabă dacă declarația lui Iordănescu, cum că nu ne vom apăra ci vom ataca Franța, a luat prin surprindere pe toată lumea care cunoaște echipa noastră. Probabil că totul se va decide și pentru jucători la ședința tehnică programată puțin mai târziu. Ce o fi în sufletul băieților noștri acum?

UPDATE 8.00. Mai sunt 14 ore până la marele meci Franța - România de la Euro 2016. Tricolorii, aflați în cantonamentul - cazemată din apropierea Parisului, s-au trezit. Încă nu a fost anunțată echipa de start, însă toate informațiile presei converg către următoarea fomație probabilă: Tătărușanu - Săpunaru, Grigore, Chiricheș, Raț - Hoban, Pintilii - Ad. Popa, Stanciu, B. Stancu - Fl. Andone.UPDATE 7.00. Mai sunt 15 ore până la marele meci Franța - România de la Euro 2016. Dimineața se anunță superbă în Paris. Oricum, nu are importanță vremea, pentru că în sufletele noastre e soare. Soarele dat de speranța unui rezultat bun în compania favoritei turneului final, Franța.

Mai multe informații despre meciul Franța - România de la Euro 2016 puteți afla din următoarele materiale:

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net