Jennifer Lopez, bisexuală?

Ultima actualizare:

Disputa dintre J.LO şi Ojani Noa pare să nu se mai termine. Cei doi se luptă în instanţă pentru drepturile asupra unor imagini intime filmate pe vremea când erau căsătoriţi, în luna de miere. Astfel, în timp ce cântăreaţa a câştigat mai multe bătălii din acest război, prin care îi interzicea fostului soţ să se folosească de acele imagini, Noa face un nou apel la tribunal. El speră să obţină dreptul de utilizare a înregistrărilor, în producerea unui documentar parodic despre căsătoria eşuată a celor doi.

JLo, ameninţată de fostul soţ cu înregistrările intime din timpul căsătoriei

Deşi în ultima întrevedere la tribunal avocatul lui Jennifer Lopez a obţinut un ordin prin care i se interzicea lui Noa să facă publice imaginile intime, Ed Mayer, producătorul documentarului despre J.LO arunca bomba. El susţine că în scenele respective, Jennifer apare sărutându-se cu o altă femeie.

"Eşti bisexuală? - Aceasta este prima întrebare pe care intenţionez să i-o adresez lui Jennifer Lopez", a declarat Meyer, pentru RadarOnline. Şi, în timp ce el susţine că acele înregistrări conţin scene de sex, RadarOnline a precizat că a vorbit cu cineva care a văzut aceste filmuleţe şi care spune că nu există astfel de scene.  "În cel mai rău caz putem considera unele secvenţe ca fiind "indecente", scrie site-ul RadarOnline, citând sursa respectivă.

Vezi şi:

VIDEO Jennifer Lopez cade în fund pe scenă

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
adela popescu colaj instagram jpg
stefan iordache jpg
christian sabbagh jpg
CRBL instagram jpg
Florin Piersic scaled e1692821158751 jpg
 Andreea Marin (48 de ani) s-a aflat printre premianți și a venit la eveniment alături de fiica ei, Violeta (16 ani), atrăgând absolut toate privirile
banner claudia patrascanu png
cub gabi badalau claudia patrascanu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net