Ce mai face Florin Răducioiu? VIDEO

Sky Italia îl numeşte pe Răducioiu „singurul fotbalist care a jucat şi care a marcat în Serie A, Liga A (fosta Divizie A), Premier League, Bundesliga şi Ligue 1".

Prezentul însă nu pare recunoscător pentru performanţa atinsă de jucătorul român. El a ajuns subiectul unei emisiuni de pe Sky Italia care se ocupă de vedetele uitate.

Răducioiu este acum şi cetăţean italian şi locuieşte la Brescia, "oraşul care i-a dat dragostea". De curând a obţinut libretul de antrenor şi îşi caută o echipă, în Italia sau în altă parte.

Jurnaliştii de la Sky i-au făcut românului un Curriculum Vitae ca pentru orice şomer care caută un loc de muncă respectabil. În CV se poate citi că fosta vedetă a jucat la: Dinamo Bucureşti, Bari, Verona, Brescia, AC Milan, Espanyol, West Ham şi la Stockholm.

Chiar dacă a avut o carieră de invidiat, jucătorul a fost ţinta ironiilor atât în România cât şi în Italia. În ţară a fost ridiculizat pentru „dificultatea" cu care vorbea română la câteva luni după ce plecase în Italia.

În Italia în schimb a fost pentru mai mult timp în atenţia trupei de comici „Gialappa's", care îl ironizau pentru ratări.

„Aş vrea să le trimit un DVD celor de la Gialappa's şi cu golurile pe care le-am marcat, ei au dat tot timpul doar ratările", a comentat apropo de ironii, Răducioiu.

Vezi aici VIDEO şi CV-ul impresionant al lui Răducioiu

zodia care consuma alcool jpg
cub Ramona Olaru și Cătălin Cazacu Natalia Mateuț și DJ Mahony png
cub camelia șucu (1) png
cub Andreea Perju png
andreea marin
celine dion jpeg
5 salariul elenei ceausescu 3 jpg jpeg
cub lensa animat gif
image
image
image
image
image
image
cub niculae bădălău png
cub lensa animat gif
cub camelia șucu (1) png
baza urs profimedia jpg
Hubert și June au fost înmormântați împreună jpg
masina de spalat jpg