EXCLUSIV Malvina Cservenschi l-a prezentat pe iubitul ei părinţilor

Ultima actualizare:
Actorul s-a simţit foarte bine la filmările de la "Love Building" (foto: Adi Marineci)
Actorul s-a simţit foarte bine la filmările de la "Love Building" (foto: Adi Marineci)

Sunt împreună de peste un an, iar în această vară şi-au cunoscut unul altuia şi părinţii. Dorian Boguţă şi Malvina Cservenschi par mai fericiţi ca oricând şi visează cu ochii deschişi la o familie. Click! a aflat cum evoluează relaţia lor şi ce planuri au cei doi.

Deşi el e actor, iar ea fostă prezentatoare tv, Dorian Boguţă (42 de ani) şi Malvina Cservenschi (33 de ani) preferă să stea departe de luminile rampei. Amândoi sunt foarte discreţi, însă nu pot nega ceea ce e evident, faptul că se iubesc şi sunt foarte fericiţi împreună. În plus, în această vară au făcut următorul pas în relaţia lor: au fost să-şi cunoască părinţii.

Cei doi au profitat de concediu şi au strecurat pe lista lor de călătorie şi Londra şi Chişinău, unde locuiesc familiile lor. Părinţii Malvinei sunt plecaţi din România de mai bine de 10 ani, iar Dorian este originar din Chişinău.

Din 13 septembrie, Dorian va putea fi urmărit pe marile ecrane, în filmul "Love Building", alături de Alexandru Papadopol şi Dragoş Bucur (foto: Adi Marineci)

simeon stalpnicul png

Actorul a mărturisit, pentru Click!, că, în ciuda faptului că este foarte ocupat cu filmul „Love Building", care va avea premiera în cinematografe pe 13 septembrie, a reuşit să se bucure şi de concediu şi să-şi cunoască viitorii socri.

„În momentul când faci ce-ţi place, concediile nu le aştepţi cu înfrigurare. Cu toate astea, am reuşit să vizitez câteva ţări în vara asta. Am fost în Scoţia, Croaţia, Ungaria, Slovenia şi Anglia la părinţii Malvinei, după care la Chişinău, la părinţii mei", a spus acesta.

Faptul că cei doi şi-au oficializat relaţia în faţa părinţilor e cea mai bună dovadă că au planuri mari împreună. Dorian a recunoscut că îşi doreşte o familie alături de Malvina şi că cel mai mare vis al lui este să aibă o fetiţă cu aceasta.

Actorul s-a simţit foarte bine la filmările de la "Love Building" (foto: Adi Marineci)


    Actorul s-a simţit foarte bine la filmările de la
Actorul s-a simţit foarte bine la filmările de la

"În fiecare zi îmi doresc să fac paşi mari. Când faci unul, treci la următorul şi aşa, uşor-uşor, ajungi unde îţi doreşti. Cea mai mare dorinţă a mea este o fetiţă", a dezvăluit actorul. Contactată de Click!, Malvina a mărturisit că şi ea îşi doreşte un copil, tot o fetiţă, ceea ce demonstrează încă o dată cât de bine se potrivesc cei doi. 

Malvina şi Dorian s-au cunoscut acum mai bine de un an la şcoala de actorie de film pe care actorul o are, alături de Alexandru Papadopol şi Dragoş Bucur şi cu care a realizat filmul "Love Building", care va avea premiera pe 13 septembrie la Cinema Pro, unde fosta ştiristă lua cursuri. Dorian s-a simţit atras de ea din prima, iar de aici şi până la o relaţie nu a mai fost foarte mult. „M-a atras felul ei de-a fi. Nu o pot caracteriza pe Malvina ca femeie, pentru că este mai mult de atât. Oricum, cred că este mai talentată ca mine", a mărturisit actorul pentru Click!

Originar din Chişinău, a filmat primul lungmetraj din cariera lui la doar 12 ani, iar când a terminat liceul a decis să dea la teatru. După ce a terminat cursurile Facultăţii de Teatru şi Film din Tbilisi, Georgia, iar apoi a devenit cunoscut pentru filme ca "Numai iubirea", "Francesca", sau "Moartea domnului Lăzărescu".  În această toamnă, actorul a fost pentru prima dată în postura de producător, filmul "Love Building" fiind producţia Şcolii de Actorie de Film pe care o deţine alături de Alexandru Papadopol şi Dragoş Bucur.

Malvina Cservenschi

În 2003, a debutat la rubrica meteo în Jurnalul TVR, alături de Albertina Ionescu. După aproape trei ani, a trecut la pupitrul ştirilor. Între timp, a devenit proprietara brandului Malvensky şi creatoare de bijuterii talisman şi, mai nou, de eşarfe inspirate din motivele tradiţionale româneşti.

simeon stalpnicul png

În 2006, Malvina credea pentru prima dată cu adevărat în dragoste. Vedeta se căsătorea cu omul de afaceri Bogdan Cervenschi, patronul unor cluburi de cabaret. Cei doi erau consideraţi cuplul ideal, însă Bogdan avea să o dezamăgească pe fosta ştiristă, pe care se pare că a înşelat-o cu Oana Ureţu, fost manechin şi angajat al cluburilor sale. Astfel, după cinci ani de căsnicie, Malvina a decis să pună punct mariajului lor, în vara anului 2011 şi de atunci nu s-a mai afişat în public cu nici un alt bărbat.

EXCLUSIV Malvina Cervenschi iubeşte: «Bărbatul ideal e lângă mine»

EXCLUSIV Malvina şi-a tras iubit actor

image
image
image
image
image
image
calendar ortodox 2022 4 decembrie sfanta mare mucenita varvara  jpg
ger ninsoare zapada iarna termometru shutterstock 743819602 jpg
alcool baut shutterstock jpeg
aeroport pasageri zboruri anulate jpg
Dacă asteroidul  ar fi exploatat,  am primi fiecare  92 miliarde $ jpeg
Mănăstirea Prislop  Foto Daniel Guță  ADEVĂRUL (66) jpg
google 485611 1280 jpg
tristete generica jpg FOTO Pexels