EXCLUSIV Un «MasterChef» iubeşte cu foc o concurentă «TopChef»

simeon stalpnicul png

Rivali pe micile ecrane, dar parteneri în viaţa de zi cu zi. Cam aşa poate fi descrisă relaţia dintre Alex Cîrţu şi Alexandra Leon.

Chiar dacă au participat la concursuri culinare concurente, „MasterChef" şi „TopChef", „războiul" dintre ei s-a oprit aici. Cei doi sunt împreună de mai bine de un an, iar armonia şi iubirea dintre ei se poate vedea cu ochiul liber. În plus, gătesc împreună într-un mall bucureştean.

Povestea de dragoste dintre Alex Cîrţu (26 de ani) şi Alexandra Leon (26 de ani) pare desprinsă din filme. El este unul dintre cei mai cunoscuţi concurenţi de la „MasterChef" (PRO TV), iar ea participă la „TopChef" (Antena 1), unde a reuşit să impresioneze juriul încă de la prima ediţie.

Cei doi s-au cunoscut prin intermediul unui prieten comun, iar după o săptămână de discuţii pe Internet s-au şi văzut.

„Vorbisem pe Facebook cu ea cam o săptămână, dar prima dată am văzut-o la un eveniment culinar, unde a venit să mă cunoască. Două zile mai târziu, am ieşit la o plimbare şi am aflat că avem foarte multe lucruri în comun", a declarat Alex, pentru Click!

Chiar dacă relaţia lor a trecut şi prin momente de cumpănă, acum cei doi se pare că au găsit secretul fericirii în cuplu. De zece luni locuiesc sub acelaşi acoperiş şi, în plus, gătesc împreună la „Hot", studioul de gătit pe care Alex l-a deschis alături de Petru Buiuca (primul câştigător „MasterChef" în România) şi Mehrzad Moghazehi într-un mall din Capitală.

„La un moment dat am fost despărţiţi câteva luni, dar asta ne-a ajutat să înţelegem că nu putem trăi unul fără celălalt. Ne-am împăcat în ianuarie anul acesta şi de atunci locuim împreună. Ca iubită, Alexandra este tot ce mi-aş putea dori, iar pentru studioul nostru este tot ceea ce ne trebuie. Ea e echilibrul meu", a mărturisit Alex.

Şi, pentru ca relaţia lor să aibă cu adevărat un final de poveste, cei doi plănuiesc să-şi unească destinele în vara anului viitor şi au început deja să se gândească la moştenitori.

„Cu fiecare zi care trece îmi dau din ce în ce mai bine seama că ea este femeia cu care vreau să-mi petrec tot restul vieţii. Am discutat despre căsătorie, care va avea loc în vara viitoare şi am căzut de acord chiar şi la numele copiilor", a dezvăluit Alex, cu o strălucire în priviri, aceeaşi pe care o are de câte ori rosteşte numele iubitei sale.

simeon stalpnicul png

- S-a născut la 12 octombrie 1987, la Bacău.- A făcut Facultatea de Hidrotehnică.- Încă de mică s-a simţit atrasă de bucătărie, iar părinţii i-au susţinut această pasiune.- Şi-a încercat norocul la „MasterChef" în sezonul al II-lea, dar nu s-a dat bătută şi, după ce s-a perfecţionat, s-a înscris la „TopChef".- A gătit pentru nume celebre din ţară, dar şi pentru vedete de afară, ca Michael Bolton.

Alex Cîrţu

simeon stalpnicul png

- S-a născut la 19 ianuarie 1987, în Bucureşti.- A terminat Facultatea de Limbi Străine.- Şi-a descoperit talentul culinar la 12 ani, când a trebuit să gătească pentru bunicul şi unchiul său.- S-a făcut cunoscut după ce a participat anul trecut la „MasterChef" (PRO TV).- Acum conduce primul studio de gătit din România, „Hot", şi participă la evenimente culinare.

Alexandru Cîrţu a gătit pentru Michael Bolton

Cîrţu şi Mehrzad de la «MasterChef» au emisiune la TVH!

cub bia khalifa fulgy png
horoscop 26 martie jpg
oana zavoranu si sotul
cub ravan popescu png
cub daniel nuță png
narcisa suciu si Daria jpg
carina veghiu jpg
atac armat jpg
image
image
image
image
image
image
zapada buzauB jpg
atac armat jpg
Viscol puternic în Canada și America de Nord. FOTO Profimedia
calendar ortodox 2022 28 ianuarie Sfantul Efrem Sirul gabriel toma chituc jpg
femeie frig casa jpeg
Terminator jpg