Câți bani a plătit un român la cafeneaua Louis Vuitton din Milano. Suma ireală pe care a dat-o pe 3 cafele, mâncare și desert
Un român aflat recent la Milano a ales să testeze noua atracție a orașului: cafeneaua Louis Vuitton, deschisă în inima capitalei modei. Experiența exclusivistă a venit, însă, la pachet cu o notă de plată pe măsură, pentru trei cafele, mâncare și desert.

Milano, recunoscut pentru eleganța sa, găzduiește acum una dintre cele mai rafinate cafenele din lume. La Louis Vuitton, luxul nu se regăsește doar pe podiumuri sau în vitrinele magazinelor de modă, ci și în farfurii și cești de cafea atent stilizate. Românul, curios să descopere această lume, a împărtășit online experiența sa, dezvăluind prețurile.
„Sunt primul român, probabil, la Cafeneaua Louis Vuitton din Milano, recent deschisă, dar, nu știu, nu vreau să mă pronunț, unde aici toate sunt cu monogramul Louis Vuitton, cu inscripțiile brandului și în capătul furculiței și pe spatele linguriței. Chiar și protecția asta care se pune pe masă e din piele cu cusături specifice ale brandului, mai exact drepte.
Câți bani a plătit un român la cafeneaua Louis Vuitton
Farfuriile cu elementele florale japoneze. Iar din cafenea intri direct în magazin pentru o experiență completă. Până și zahărul avea forma monogramului Louis Vuitton. Ne-am comandat niște paste aici împreună cu Deni. Chiar și focaccia pe care am primit-o avea forma imprimeului floral. Deci nu exista element pe masă să nu aibă forma imprimeului floral, monogramul sau chiar scrisul Louis Vuitton. Ne-am luat și două deserturi, unul cu fragi și un tiramisu. Pot să spun că tiramisu arată mai bine. Dar acesta cu fragi era mult mai gustos, probabil și din cauza faptului că eu nu sunt fan tiramisu”, a povestit tânărul despre cafeneaua Louis Vuitton din Milano, într-un video postat pe TikTok.
La final, a arătat și bonul: 7 euro pentru un cappuccino și tot 7 euro pentru un latte macchiato. Preparatul principal, „Spaghetti e Gamberi Viola”, a costat 54 de euro, în timp ce deserturile – Mono Tiramisu și Mono Charlotte – au fost câte 16 euro fiecare.
„Sunt aici pentru a avea experiențe complete de a dezvolta eticheta, cât mai mult de a învăța de la cei mai buni, cam asta a fost nota, 107 euro, nu știu dacă a fost mult sau puțin, scrieți voi, dar ținând cont că vorbim de una dintre cele mai mari case de modă”, a explicat românul
Tendința ca marile case de modă să-și extindă prezența în domenii precum cafenele, restaurante sau hoteluri devine tot mai evidentă. Prin astfel de inițiative, brandurile nu mai vând doar produse, ci propun un întreg stil de viață. Iar publicul, fascinat de promisiunea exclusivității, este gata să plătească pentru a face parte, chiar și pentru câteva momente, din această lume selectă.