Cel mai furat aliment din lume. Se regăsește pe raftul oricărui magazin, iar românii îl adoră

Tu știi care este cel mai furat aliment din lume? Când vei afla, vei rămâne uimit. Hoții obișnuiesc să fure orice fel de produse, însă, cu siguanță, nici nu te-ai fi gândit vreodată că ei ar fura așa ceva.

Cel mai furat aliment din lume / Foto: Pexels
Cel mai furat aliment din lume / Foto: Pexels

Atunci când ne gândim la hoți, ne imaginăm faptul că aceștia fură lucruri scumpe de ordinul sutelor sau miilor de euro, de valoare, asemenea celor din filmele de acțiune de la Hollywood. Însă, ai să râzi când vei afla că cel mai furat aliment din lume e un produs banal, la care, cu siguranță, nu te-ai fi gândit! Despre ce aliment este vorba?

Cel mai furat aliment din lume

Potrivit specialiștilor, cel mai aliment din lume este ... cașcavalul! Acesta este preferat de hoți din prisma dimensiunii sale care nu implică mult efort, a prețului care nu este deloc mic și a etichetei cu codul de bare care poate fi dezlipită foarte ușor, cel puțin asta arată un studiu publicat în urmă cu mai mulți ani. Probabil că ai văzut și tu, într-un magazin, o bucată de cașcaval care stă într-o cutie antifurt. Acum ai aflat și motivul pentru care cașcavalul stă, uneori, expus în asemenea condiții.

Prin urmare, poate fi furat cu foarte mare ușurință cașcavalul! Totodată, după cașcaval, alimentele pe care hoții mai preferă să le fure sunt carnea proaspătă, dulciurile, dar și mâncarea pentru copii. 

Dincolo de cele mai râvnite alimente de către hoții din magazine, există o serie de alte curiozități care privesc mâncarea. Multe dintre ele sunt chiar neașteptate și mai mult ca sigur nu te-ai fi gândit vreodată la așa ceva. De exemplu, știai că cea scumpă pizza din lume costă 12.000 de dolari, iar gătirea acesteia presupune petrecerea a 72 de ore, sub atenta supraveghere a bucătarilor italieni? Aceasta este acoperită cu trei tipuri de caviar, mozzarella, homar din Norvegia și din Cilento și sare de mare roz australiană.

De asemenea, ketchup-ul a fost inițial un medicament. În anii 1830, faimosul sos de roșii era recomandat de către medicul John Cook, din Ohio, Statele Unite ale Americii pentru a trata problemele de indigestie. Abia spre sfârșitul secolului al XIX-lea, sosul a început să fie consumat ca garnitură pentru diferite feluri de mâncare. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (1) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
image png
venice 2855264 1280 jpg
cozi ceausescu jpg
orasul 5 min danemarca  jpg
Produse Lidl pe raft - magazin FOTO Shutterstock
Parlamentul European si Iohannis   sala goala FOTO Radu Eremia jpg
oala presiune jpeg
mircea diaconu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net