Cum să alegi între soţ şi amant?

Ultima actualizare:

    Cum să alegi între soţ şi amant? Este important să simţi cine te iubeşte cu adevăratFoto: Click!
Cum să alegi între soţ şi amant? Este important să simţi cine te iubeşte cu adevăratFoto: Click!

Cum să alegi între soţ şi amant? Este aproape imposibil să nu fi auzit vreodată de o femeie pusă în această ipostază. Însă femeia are nevoie de motive foarte intemeiate pentru a face acest pas către infidelitate.

Marea majoritate a femeilor căsătorite spun că bărbatul ideal trebuie să fie în acelaşi timp, soţ, amant şi cel mai bun prieten. Dar ce poţi să faci atunci când, măritată fiind, te îndrăgosteşti nebuneşte de un alt bărbat şi nu ştii cum să alegi între soţ şi amant?

Cum să alegi între soţ şi amant: Ce trebuie analizat

Marea majoritate a femeilor căsătorite aleg să-şi găsească un amant fiindcă partenerii de viaţă nu le mai acordă atenţie sau din punct de vedere sexual nu mai sunt mulţumite. Cum să alegi între soţ şi amant? Există posibilitatea ca bărbatul care a apărut în viaţa ei să o ajute să vadă lucrurile diferit şi să descopere noi trăiri, de care nu era conştientă până în acel moment. Poate şi tu la rândul tău vei fi înşelată sau minţită dar dăruirea totală te va lipsi de regrete şi te va face să trăieşti şi să consumi relaţia cu intensitate. Nu trebuie să intri într-o nouă relaţie cu teama că se va termina urât, ai dreptul să speri şi să lupţi că totul va fi bine.

1.Cine te iubeşte mai mult. De foarte multe ori nu este greu să-ţi dai răspunsul la întrebarea "Cum să alegi între soţ şi amant”? Este de preferat să stai exact lângă cel care simţi că te iubeşte cu adevărat şi îţi şi demonstrează acest lucru. De exemplu, cel care are sentimente profunde se mândreşte cu tine în orice situaţie şi face asta pentru că vrea ca toţi cei din jur să ştie, că formaţi un cuplu în adevăratul sens al cuvântului.

2.Cine face gesturi de iubire. Bărbatul care iubeşte sincer o femeie, fie el amant sau soţ este capabil să facă foarte multe sacrificii pentru ai fi alături. În funcţie de ceea ce fac pentru tine poţi să-ţi dai seama cum să alegi între soţ şi amant. Şi nu întotdeauna pentru a-şi demonstra dragostea pe care ţi-o poartă este neapărat nevoie de gesturi ieşite din comun, în definitiv detaliile sunt cele care fac diferenţa.

3.Cine te respectă. După iubire, respectul este cel mai important lucru care se întâmplă  într-o relaţie şi este una dintre condiţiile pe care aceasta se clădeşte. Cum alegi între soţ şi amant? Bărbatul care se respectă şi te respectă la rândul lui va avea tendinţa să te protejeze în orice situaţie. Îţi va oferi tot ce ai nevoie şi îţi va arăta dragostea în orice mod şi prin orice mijloace.

4.Cu cine comunici cel mai bine. Comunicarea stă la baza oricărei relaţii de lungă durată. Pentru ca o relaţie să fie sănătoasă şi echilibrată, ea trebuie hrănită prin schimbul de opinii, fiecare dintre cei doi parteneri simţindu-se liber să spună tot ceea ce are pe suflet. Cum să alegi între soţ şi amant? Analizezi lângă care te simţi confortabil şi poţi să vorbeşti orice fără să-ţi fie teamă de judecata lui. 

5.Cu cine te vezi până la sfârşitul vieţii. Se spune că în momentul în care îţi găseşti sufletul pereche simţi acest lucru şi te vezi trăind lângă acea persoană până la sfârşitul vieţii. Cum să alegi între soţ şi amant? Este important să simţi cu adevărat cine te iubeşte şi este tot ce ai nevoie pentru a te simţi împlinită şi fericită.

Apariţia unui nou bărbat în viaţa unei femei măritate  se poate întâmpla oricând chiar şi după câţiva ani de căsnicie. Acest lucru este valabil şi în cazul bărbaţilor. Important este ca fiecare să ştie să trateze situaţia cu foarte multă diplomaţie şi să analizeze ceea ce i-a determinat să facă acest pas.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
legume verzi jpeg
Thassos, Grecia FOTO Shutterstock
prosoape jpeg
christian al VII lea jpeg
camera hotel png
Pestera Craniilor png
soferii in masina webp
Brezoi poza mare jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net