De ce bărbaţii sunt atraşi de femeile cu sânii mari?


    Bărbaţii sunt atraşi de femeile cu sânii mari deoarece se excită mai uşorFoto:dmagazin.ro
Bărbaţii sunt atraşi de femeile cu sânii mari deoarece se excită mai uşorFoto:dmagazin.ro

Un bust generos va atrage mereu atenţia bărbaţilor şi întotdeauna vor avea cuvinte de apreciere la adresa lor. Bărbaţii sunt atraşi de femeile cu sânii mari din diferite motive. Pentru unii poate fi doar o simplă curiozitate, iar pentru alţii să devină o adevărată obsesie.

Iată de ce bărbaţii sunt atraşi de femeile cu sânii mari.

Spre deosebire de femei, bărbaţii au nevoie să vadă ca să se excite. Nu este de mirare că bustul unei femei primeşte o atenţie deosebită din partea bărbatului. După posterior, bustul este a doua calitate fizică după care bărbaţii sunt înnebuniţi. Bărbaţii sunt atraşi de femeile cu sânii mari fiindcă acest lucru îi excită.

De ce bărbaţii sunt atraşi de femeile cu sânii mari? Sunt un simbol al fertilităţii

Sânii mari sunt catalogaţi de bărbaţi ca fiind o trăsătură cât se poate de feminină. Din punctul lor de vedere sânii mari şi naturali sunt un simbol al fertilităţii.

De ce bărbaţii sunt atraşi de femeile cu sânii mari? Din curiozitate

Natura erotică a sânilor este amplificată şi de faptul că trebuie ascunşi sub haine, iar bărbaţii au tendinţa de a vrea ceea ce nu pot avea, iar curiozitatea le este stârnită atunci când nu pot vedea. În această situaţie sânii mari devin un fruct interzis din care toţi bărbaţii vor să muşte. În cele mai multe situaţii bărbaţii sunt atraşi de femeile cu sânii mari din curiozitate.

De ce bărbaţii sunt atraşi de femeile cu sânii mari? Cred că le excită mai uşor

Una dintre cele mai importante zone erogene a femeii sunt sânii, iar cu cât sunt mai mari, în mintea bărbaţilor devin şi mai apetisanţi şi îşi imaginează deja cum îi răsfaţă. Bărbaţii sunt atraşi de femeile cu sânii mari fiindcă îi consideră un aliat de nădejde în aducerea partenerei pe culmile extazului.

De ce bărbaţii sunt atraşi de femeile cu sânii mari? Presiunea socială

Unul din principalele motive pentru care bărbaţii sunt atraşi de femeile cu sânii mari poate fi explicat şi prin faptul că societatea încurajează acest lucru. În toate revistele sunt promovate femeile care îşi pun perfect în valoare această calitate.

De ce bărbaţii sunt atraşi de femeile cu sânii mari? Cred că sunt mai bune la pat

Bărbaţii consideră că femeile cu sânii mari sunt mai bune din punct de vedere sexual. Ei le asociază de multe ori cu actriţele din filmele porno care îndeplinesc toate fanteziile sexuale ale bărbaţilor.

087 women 19 Camelia Sucu (1) jpg
cub rebeca onoriu png
cub rona hartner png
cub theo rose anghel damian png
FotoJet (5) jpg
horoscop zilnic 4 octombrie jpeg
FotoJet jpg
cub bianca dragusanu png
image
image
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 8 decembrie sf cuvios patapie doxologia jpeg
marilyn manson Popa Elena Luminita jpg
Forțe de ordine în preajma ambasadei Ucrainei la București după ce au fost descoperite niște plicuri suspecte. FOTO Inquam Photos / George Călin
FotoJet jpg
emil boc jpeg
087 women 19 Camelia Sucu (1) jpg