Destinaţia zilei: Vacanţă de vis în Lefkada

Ultima actualizare:

Unde faci plajă?Nidri este cea mai populară stațiune turistică din Lefkada, situată la o distanță de 17 km sud de orașul principal. Nidri este o alegere excelentă pentru vacanțe pline de distracție, mai ales pentru familii. Frumoasele plaje de nisip se întind de-a lungul coastei și fac din Nidri o destinație irezistibilă.Stațiunea Agios Nikitas este mărginită de plaje curate, cea mai apreciată fiind plaja omonimă, care se află chiar lângă port. Cu un peisaj feeric și o apă cristalină și caldă, zona oferă o serie de facilități moderne pentru o ședere plăcută. Plajele sunt ideale pentru familiile cu copii, intrarea în apă fiind lină, iar marea extrem de calmă. Vgetația luxuriantă și stâncile albe se armonizează perfect, iar plantațiile de măslini și casele frumoase, împodobite cu flori, sunt o delectare pentru ochi.Foarte populară printre turiști, stațiunea Vassiliki se află în jurul golfului înconjurat de numeroase hoteluri moderne și plaje excepționale, care dispun de șezlonguri, umbrele și centre de închiriere a echipamentelor pentru practicarea sporturilor nautice. Din pitorescul port poți vizita insulele vecine Ithaca si Kefalonia, precum și plajele din apropiere, la care poți ajunge doar cu barca.Aflată în jurul unui golf cristalin albastru, între dealuri înverzite și păduri luxuriante, cu vedere la Marea Ionică, vei găsi o altă stațiune turistică foarte populară din Lefkada. Este destul de liniștită în timpul zilei, dar foarte animată pe timp de noapte: Sivota găzduiește multe plaje superbe, cu ape uimitoare și nisip alb, extrem de apreciate pentru frumusețea lor naturală uluitoare.Kalamitsi este o stațiune pitorească situată la 20 km vest de orașul Lefkada. Aceasta este construită pe o colină verde, oferind vederi panoramice superbe la marea albastră. Satul Poros primește și el mulți vizitatori în timpul verii, atât pentru o ședere de scurtă durată, cât și pentru un concediu pe mai lung. Aproape de sat, vei găsi plaje curate și golfuri atractive.

Unde mănânci în Lefkada?O mulțime de restaurante și taverne cu specific grecesc te îmbie cu meniuri variate și bogate! Iată câteva dintre cele mai apreciate taverne de pe insula Lefkada!Taverna Mandarinos din Nidri, amplasată chiar pe malul mării, are preparate din pește și carne de miel gătite în stil grecesc, cu ulei de măsline și vin, și câteva feluri speciale pentru vegetarieni. E un loc primitor, cu o atmosferă prietenoasă și relaxantă, care te face să te simți ca acasă! Mergând către plaja din Agios Nikitas, pe străduţa principală, vei găsi micuța tavernă Psarotaverna. Preparatele din peşte proaspăt sau fructele de mare sunt cu adevărat delicioase, iar vinul la carafă este rece și aromat! În portul Vassiliki, taverna Miramare este plină de clienți veseli, ce beau bere sau cocktail-uri frumos colorate. Amabilitatea personalului și mâncarea extraordinar de bună te vor face oaspete fidel pe toată perioada sejurului!

Nu ai mai calatorit niciodata cu Europa Travel? Cumpara un sejur pentru unitatile de cazare marcate pe site si beneficiezi de cazare gratis pentru tot sejurul!

Oferta partenerului Click! pentru sejur LefkadaHotel Vaya 2* - 95 Euro/pers., transport cu autocarul, 7 nopți cazare cu mic dejun, însoțitor de grup. Europa Travel, www.europatravel.ro tel. 021 9407

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
salman si iulia la nunta gif
image
image
image
image
image
image
Afine FOTO Shutterstock
tilos jpg
Înghețată  Foto Pixabay jpg
Gouming Martens foto unilad jpg
Asprete, pentru prima dată fotografiat noaptea 01 Foto Alex Găvan jpg
Navă Evangelia Costinesti în 2020 FOTO Shutterstock
fetita sua jpeg
De ce sa nu mananci paine de la inceputul mesei  Sursa foto Pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net