Eurovision 2015: Voltaj, sabotată în semifinală? Ce acuze le aduce Călin Goia organizatorilor vienezi


    Trupa Voltaj a păşit pe covorul roşu de la Viena alături de Ionuţ,  băieţelul din videoclipul  piesei “De la capăt”foto: arhiva personală
Trupa Voltaj a păşit pe covorul roşu de la Viena alături de Ionuţ, băieţelul din videoclipul piesei “De la capăt”foto: arhiva personală

Emoţii mari marţi (19 mai), de la ora 22.00, pentru băieţii de la Voltaj, reprezentanţii României la Eurovision 2015. Ei vor afla dacă piesa lor, “De la capăt”, va trece de semifinală. În plus, sunt tare necăjiţi, căci, în comparaţie cu ceilalţi concurenţi, spectacolul lor nu e pus la punct în detaliu.

Călin Goia şi colegii lui au stat luni (18 mai) cu frica în sân: “Nu suntem încă mulţumiţi de show-ul nostru, dar sperăm să se rezolve, am repetat mai puţin de o jumătate de oră, timp insuficient. Am trimis toate ideile noastre organizatorilor, dar o parte dintre ele nu s-au pus încă în practică”, a mărturisit solistul trupei Voltaj, înainte de Eurovision 2015. Cu alte cuvinte, proiecţiile de pe scenă nu corespund cerinţelor artiştilor noştri, iar şansele ca modificările să fie făcute în timp util, până marţi, sunt mici.

Eurovision 2015: Călin Goia, nemulţumit de organizatorii vienezi

“Ne-am uitat la toate celelalte ţări, momentele lor sunt lucrate mai mult, să zic aşa”, a declarat Cătălin Bugean, regizorul artistic al României la Eurovision 2015, eveniment care se desfăşoară în Austria, la Viena. Reprezentanţilor noştri le-au lipsit luni (18 mai) microfoanele cu stative albe şi jocul de lumini cerut de regizorul artistic.

Mai e de lucru, dar mai sunt trei repetiţii până în finala de sâmbătă. E foarte important că s-a auzit impecabil”, a spus Liana Stanciu, şefa delegaţiei României la Eurovision 2015. În urma tragerii la sorţi, Voltaj va intra cu numărul 15 în concurs şi se va lupta cu solişti din Republica Moldova, Armenia, Belgia, Olanda, Finlanda, Grecia, Estonia, Republica Macedonia, Serbia, Ungaria, Belarus, Rusia, Danemarca, Albania şi Georgia. Românii din Europa vor putea vota pentru Voltaj cu ajutorul telefonului fix sau mobil, la un număr care va fi anunţat. Telespectatorii români pot urmări semifinala marţi (19 mai), în direct la TVR1, de la ora 22.00.

Eurovision 2015: Suntem slab cotaţi la casele de pariuri

În străinătate, la casa de pariuri betfair.com, Voltaj era clasată pe locul 20 din 40 de ţări participante, cu o cotă de 3,40. Nici la casa de pariuri Stanleybet nu stăm bine, România având o cotă de 150. Dacă pariaţi 100 de lei pe Voltaj, veţi câştiga 15.000 de lei.

Eurovision 2015: Voltaj, pregătiți să câștige

În legătură cu participarea la concursul Eurovision 2015, Voltaj spun că sunt pregătiți să câștige concursul, întrucât au repetat foarte mult și au stabilit toate detaliile. „Noi suntem pregătiți. Am repetat mult, am pus la punct toate detaliile.(...) Plecăm foarte încrezători, ne ducem să fim mai sus de locul doi. Nu știm ce se va întâmpla, dor noi suntem optimiști și pregătiți”, a declarat Călin Goia, înainte ca băieții să plece la Viena, pentru Eurovision 2015. Aceștia cred că mesajul melodiei cu care urmează să participe este unul foarte puternic, care va reuși să îi sensibilizeze pe străini.

Eurovision 2015: Sistemul de votare

Prima semifinală Eurovision 2015 va avea loc marți (19 mai), iar atunci vor cânta și participanții României, Voltaj, fiind penultimii care vor apărea pe scenă, înainte de participantul Georgiei. Telespectatorii vor putea vota pentru Voltaj cu ajutorul telefonului fix sau mobil, prin apel sau mesaj scris. În fiecare țară va fi realizat un clasament al tuturor pieselor participante în funcție de rezultatele unui televot, și un altul organizat pe baza punctajului obținut din partea juriului.

Victor Piturca la DNA  Foto Inquam Photos George Calin (5) jpg
Gabriela Cristea poza principala jpg
astrolog madalina manole jpg
FotoJet jpg
horoscop shutterstock 1621310242 jpg
cele mai bune telefoane pana in 1 1170x644 jpeg
Eliminare Vica Survivor Romania Foto Pro TV jpg
Faimosi Survivor camp jpg
image
image
image
image
image
image
foto1  Vila cluj jpg
bunicuta foto1 jpg
Frații Tate sosesc alături de o altă persoană din dosar la sediul DIICOT, în București. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
whatsapp 2105015 960 720 jpg
cele mai bune telefoane pana in 1 1170x644 jpeg
v1 jpg