Fructul banal care ne poate ajuta să eliminăm alcoolul din organism! Multă lume folosește acest truc

Cu toții ne bucurăm de un pahar în plus, în perioada sărbătorilor. Însă fie că exagerăm puțin cu alcoolul, sau, pur și simplu, nu suntem atât de rezistenți pe cât credeam, nu este deloc exclus să ajungem să avem dureri de cap, după ce bem. Ei bine, se pare că un fruct anume ne poate ajuta să eliminăm băutura din organism!

Portocala poate fi utilă împotriva alcoolului
Portocala poate fi utilă împotriva alcoolului

Deja am trecut de Crăciun, iar noaptea de Revelion se apropie cu pași repezi. În această perioadă festivă, nu este deloc exclus să ne bucurăm de un pahar, sau două, în plus, față de cât obișnuim să bem de-a lungul anului.

Însă, plăcerea poate veni și cu multă bătaie de cap, la modul cel mai literal. Iar dacă vrem să scăpăm de durerile de cap, se pare că avem la dispoziție o opțiune surprinzătoare!

Mai exact, este vorba despre un fruct anume care ar fi de ajutor în eliminarea alcoolului din organism! Este vorba despre banala portocală! În general, experții ne spun că fructele bogate în vitamina B și C sunt de mare ajutor atunci când vrem să scăpăm de mahmureală.

Astfel, pe lângă un pahar de suc de portocale (evident, fără alte ingrediente alcoolice adăugate în el), mai putem consuma și pepene, ori grapefruit.

Fructul care ne poate ajuta să scăpăm de mahmureală

Pe lângă portocale, sau orice alte fructe am încerca, o altă metodă extrem de eficientă de a scăpa de efectele alcoolului este somnul! Experții ne spun să avem grijă să mâncăm atât înainte, cât și după ce bem, dacă nu vrem ca efectele alcoolului să nu fie mai puternice decât ar fi în mod normal.

În plus, pentru a scăpa mai repede de alcoolul din organism, specialiștii ne mai spun că este foarte important să ne hidratăm cât mai bine posibil. De asemenea, trebuie să facem mișcare, deoarece toxinele alcoolului vor fi eliminate prin intermediul transpirației. Experții ne mai spun să evităm să bem cafea după alcool, deoarece aceasta ne va deshidrata corpul și mai mult.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lucian mandruta jpg
image
image
image
image
image
image
barbat ceasca ceai cafea 12 30 2009 2 35 02 pm jpeg
BUCHETTE DEL VINO FLORENTA jpg
Pensionatul Domnesc de Fete jpg
bătrâni  foto   Shutterstock jpg
ambulanta jpg
aeroport foto pixabay jpg
masa de paste shutterstock jpg
maramures paste1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net