Insula superbă din Europa unde oamenii se vor putea căsători complet dezbrăcați. E una dintre cele mai vizitate destinații de vacanță

Ultima actualizare:

Sardinia devine un punct fierbinte pentru cuplurile care doresc să-și oficializeze relația în mijlocul naturii, complet dezbrăcați. Primarul din San Vero Milis a aprobat recent o inițiativă care permite cuplurilor să se căsătorească pe plaja Is Benas, o plajă celebră pentru nudiști. Această decizie deschide calea către nunți inedite și neconvenționale într-unul dintre cele mai frumoase locuri din Europa.

Miri. Foto: Shuterstock.
Miri. Foto: Shuterstock.

Cum a motivat primarul această decizie

Primarul Luigi Tedeschi a motivat această decizie prin dorința de a promova libertatea și conexiunea cu natura într-un mod autentic. Într-o perioadă în care mișcările naționaliste din Europa și tensiunile politice domină adesea agenda, Tedeschi consideră că este crucial să sublinieze importanța libertății individuale și să ofere oamenilor un mediu în care să se simtă cu adevărat liberi.

Trecem printr-un moment delicat pentru libertatea oamenilor, iar oamenii își doresc să se simtă liberi", a declarat primarul. „Această inițiativă nu are legătură cu sexul, ci cu o filozofie a vieții și o legătură autentică cu natura", adăugat acesta, conform CNN.

Un nou tip de experiență de căsătorie

Plaja Is Benas oferă cuplurilor nu doar un cadru natural pitoresc, ci și un sentiment de libertate și deschidere. Tedeschi subliniază că nuditatea aici este percepută ca o expresie a unei filozofii de viață și nu ca ceva sexual sau vulgar. În ciuda reacțiilor inițiale amuzante, italienii s-au arătat deschiși și pozitivi față de această inițiativă.

Scopul pe termen lung al autorităților locale este de a dezvolta o rețea extinsă de plaje naturiste în Sardinia pentru a promova turismul sustenabil și experiențele unice legate de conexiunea cu natura. Într-o perioadă în care călătoriile responsabile și aprecierea mediului înconjurător devin din ce în ce mai importante, Sardinia este pregătită să devină un punct de referință pentru cei care caută experiențe autentice și inedite.

Pentru cuplurile care doresc să-și exprime dragostea și să se bucure de o nuntă de neuitat, Is Benas devine o opțiune îndrăzneață și atrăgătoare. Această inițiativă poate deschide calea către noi perspective asupra căsătoriilor și experiențelor de viață.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ebrahim Raisi FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
ploaie  foto   Shutterstock jpg
edesia ro 202207 miedul bautura straveche din miere de albine 02 1024x684 jpg
image png
motanul max universitate vermont facebook jpg
dunare budapesta jpeg
giurgiu 1 jpg
Palatul Normanzilor, Sicilia (@Shutterstock) jpg
insula capri jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net