Ultima fi╚Ť─â: bumerangul Chanel! Te cost─â 2.000 de dolari

17 mai 2017
simeon stalpnicul png
Bumerangul de fiţă costă 2.000 de dolari

Ce cumperi c├ónd ai prea mul┼úi bani ┼či nu ai ce face cu ei? Un boomerang de 2.000 de dolari. La asta s-au g├óndit probabil cei de la Chanel atunci c├ónd l-au scos pe pia┼ú─â. Produsul a adus ├«ns─â numeroase critici casei de mod─â.

Casa Chanel a fost aspru criticat─â ├«n ultimele zile pe platformele de socializare de numero┼či internau┼úi, care au acuzat celebra companie de mod─â de ├«nsu┼čire frauduloas─â a culturii aborigene, dup─â ce a pus ├«n v├ónzare pe site-ul ei oficial un model de bumerang.

S─â nu crede┼úi c─â nu s-au g─âsit doritori. Artistul american Jeffree Star a pl─âtit 1.930 de dolari pentru a cump─âra acest bumerang Chanel ┼či apoi l-a pozat ┼či l-a pus m├óndru pe site-urile de socializare.

Fotografia care a primit peste 150.000 de like-uri a generat numeroase comentarii.

Pe l├óng─â ├«ntreb─ârile internau┼úilor referitoare la utilitatea unui produs at├ót de costisitor, multe persoane au denun┼úat o ÔÇŁ├«nsu┼čire frauduloas─â a culturii aborigeneÔÇŁ de c─âtre cunoscuta cas─â de mod─â francez─â, scrie news.ro, care citeaz─â The Guardian.

ÔÇŁSunt din Australia ┼či sunt ofensat de faptul c─â o companie glume┼čte pe seama unui obiect folosit ca o arm─â de supravie┼úuireÔÇŁ, a scris un internaut. Nathan Sentance, care organizeaz─â o expozi┼úie dedicat─â culturii aborigene la Muzeul Australian din Sydney, consider─â c─â acel bumerang ├«ncrustat cu logoul casei de mod─â Chanel ilustreaz─â faptul c─â societ─â┼úile occidentale ├«ncearc─â s─â reduc─â crea┼úiile culturii aborigene la ÔÇŁobiecte-cli┼čeuÔÇŁ.

├Äntr-un comunicat de pres─â, casa de mod─â francez─â a afirmat pentru The Guardian c─â ÔÇŁrespectarea tuturor culturilorÔÇŁ ├«i este ÔÇŁextrem de pre┼úioas─âÔÇŁ ┼či c─â regret─â faptul c─â ÔÇŁanumite persoane au putut s─â se simt─â ofensateÔÇŁ de acel produs.

cub miron cosma png
madalina ghenea cannes6 jpg
FotoJet (2) jpg
FotoJet (4) jpg
mirabela dauer te cunosc de undeva zarug jazzy jo3 png
printul george si printesa charlotte au inceput scoala nu au titluri regale ci apelative simptice cum 2 size24 jpg
4 laura cosoi jpg jpeg
cub vedete gravide png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
printul george si printesa charlotte au inceput scoala nu au titluri regale ci apelative simptice cum 2 size24 jpg
cub miron cosma png
Mircea Geoan─â: ÔÇ×75% din tot ceea ce ├«nseamn─â total de for┼úe militare ruse┼čti sunt blocate ├«n Ucraina cu rezultate mediocre din punct de vedere militarÔÇŁ jpeg
000 jpg
FotoJet (5) jpg
regina elisabeta harry meghan jpeg