5 plaje sălbatice care merită vizitate, la doi paşi de România

image
Plajele Krapets şi Ezerets se află la doar 18 km de România, imediat cum treci de Vama Veche.

Aglomeraţia de pe plaje nu este pentru toată lumea. Dacă te-ai săturat de Mamaia şi 2 Mai, există alte variante bune de a te bucura de soare şi natură, fără să fii înconjurat de mii de turişti. În Bulgaria există locuri spectaculoase şi mai puţin populate unde poţi face plajă liniştit şi te poţi bălăci în voie.

Bulgaria este o alternativă bună pentru turiştii români, doritori de soare şi de bălăceală, dar care vor să rămână aproape de casă. Aici se găsesc plaje aproape sălbatice, unde te poţi bucura de natură dar şi de apă curată şi soare din plin, conform site-ului descopera.ro.

Plajele Krapets-Ezerets

image
Dacă vizitezi plaja Shabla din Bulgaria, aflată la 30 de km de România, vei avea parte de un peisaj de vis.

Krapets-Ezerets este o staţiune superbă şi sălbatică, care se află la doar 18 km de România. După ce treci de Vama Veche, aflată între două sate de pescari o să găseşti plajele Krapet şi Ezerets.

Plaja Shabla

image
Nu trebuie să ratezi Tyulenovo dacă eşti pasionat de scuba diving sau sărituri de pe stânci.

Plaja Shabla este foarte aproape de Ezerets şi la 30 de km de România. Este una dintre cele mai pustii şi sălbatice plaje din această zonă, perfectă pentru cei care caută să se relaxeze într-un week-end prelungit.

Plaja Tyulenovo

image
Rusalka se află la doar 30 de km de Vama Veche şi are un peisaj sălbatic şi foarte stâncos.

Plaja Tyulenovo este perfectă pentru snorkeling, scuba diving sau sărituri de pe stânci.  Tyunelovo (sau Tiulenovo) este un sat în partea de nord-est a Bugariei, pe malul Mării Negre, în regiunea Dobrici. Se află la doar 7 km de Shabla şi are un peisaj extraordinar. Merită vizitată dacă te afli prin zonă şi doreşti să ai parte de o vacanţă inedită.

Plaja Rusalka

image
Plaja Bolata se află în mijlocul Rezervaţiei naturale Kaliakra şi este înconjurată de pereţi foarte înalţi şi stâncoşi.

Rusalka este un sat de vacanţă, dar în această zonă poţi să găseşti foarte uşor bucăţi de plajă pustie, unde te poţi relaxa la soare şi te poţi bălăci în voie. Are un peisaj exotic, stâncos şi multă verdeaţă. Această pljă se află la doar 30 de km de Vama Veche.

Plaja Bolata

Rusalka se află la doar 30 de km de Vama Veche şi are un peisaj sălbatic şi foarte stâncos  jpeg
Plaja Bolata se află în mijlocul Rezervaţiei naturale Kaliakra şi este înconjurată de pereţi foarte înalţi şi stâncoşi.Foto: infotour.ro

Plaja Bolata este considerată una dintre cele mai frumoase plaje din Europa. Golful în care se află această plajă se află în mijlocul Rezervaţiei Naturale Kaliakra şi este înconjurată de pereţi înalţi şi stâncoşi. Este un loc retras unde poţi sta ore în şir la plajă fără să fi deranjat de turişti şi de gălăgie.

Ion Hristescu png
Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
cub iosif rotaru png
BeFunky collage (22) jpg
cub andreea banica animat gif
BeFunky collage (18) jpg
Alexandru Arșinel, înmormântat la Bellu
Roxana, alături Liviu Guță
FOTO Traian Goga jpg
Cel puțin 174 de persoane au fost ucise inclusiv polițiști pe stadionul Kanjuruhan din Malang Indonezia după o ciocnire între fanii a două echipe de fotbal indoneziene FOTO EPA EFE  (2) jpg
image
image
image
image
7 front elvetianca pensiune jpg
6 baza 1 garsoniera jpg
rate banci jpg
calendar ortodox 2021 03 octombrie sf dionisie aeropagitul png
femeie însărcinată sursa FOTO Pixabay
Alexandru Arșinel, înmormântat la Bellu