Când să îi ceri soţiei sex. Explicaţia demenţială a unei femei căsătorite VIDEO


    Emily e soţie şi mamă, aşa că ştie cel mai bine cât de greu e să faci sex cu partnerulcaptură video
Emily e soţie şi mamă, aşa că ştie cel mai bine cât de greu e să faci sex cu partnerulcaptură video

Uneori e greu să îţi dai seama când să îi ceri soţiei sex. Poate e prea obosită, poate e ocupată, poate pur şi simplu nu are chef. Însă o mamă de 31 de ani a decis să le uşureze viaţa bărbaţilor şi a înregistrat un clip în care explică, cu ajutorul graficelor, când e cel mai bine să îi ceri soţiei sex.

Emily Wright, o mamă de 31 de ani, a decis să explice, pas cu pas, când trebuie să îi ceri sex soţiei. Cheia, spune ea, e planificarea. De exemplu, nu e bine să încerci să faceţi sex când copiii tocmai au adormit. Trebuie să aştepţi în jur de 45 de minute, iar de abia după să faci primul pas. 

Însă, dacă ea e pe punctul de a adormi, ar fi bine să nu te apropii de ea, pentru că "poţi fi înjunghiat sau înjurat", spune Emily, potrivit buzzfeed.com. 

Urmăreşte aici sfaturile lui Emily

Femeia mai punctează că dacă ai o casă murdară, nu ai nici o şansă să faci sex. Însă dacă te-ai ocupat de murdărie şi dezordine, e momentul să îi spui că vrei să faceţi sex. Totuşi, dacă ea e cea care a făcut curat, o să fie obosită, aşa că nu se pune. Şi nici dacă ai făcut tu curat, pentru că probabil nu ai făcut bine, mai spune Emily. 

Un ultim punct pe lista lui Emily e cantitatea de vin băută de femeie: dacă o soţie nu a băut deloc vin, e clar că nu ai cum să faci sex. După 2-3 pahare, e însă momentul să îi ceri sex. 

horoscop zilnic 1 martie jpeg
antonia sexy jpg
cub ioana ginghină png
4 front doctorita spagara jpg
cub morris png
cub iuliana marciuc png
Fumat - tigara - femeie care fumeaza FOTO Shutterstock
cub isabela onoriu png
image
image
image
image
image
image
Mașini blocate în trafic de ninsoare - vremea - meteo - ninge FOTO Shutterstock
Ivona Nenu jpg
cub sexy teniswomen png
4 front doctorita spagara jpg
calendar ortodox 2022 27 ianuarie aducerea moastelor sfantului ioan gură de aur jpg
condimente jpeg