Insula din Europa unde te simți ca în paradis. Plaje aurii, 28 de grade în luna septembrie, iar biletul costă doar 28 de euro

Există mulți români care preferă să plece în concediu toamna, iar o destinație de vis îi așteaptă cu brațele deschise în această perioadă! Iar partea cea mai bună atunci când vine vorba despre acest loc incredibil este faptul că un bilet de avion ne va costa numai 28 de euro!

Biletele de avion către Malta sunt extrem de ieftine în această toamnă
Biletele de avion către Malta sunt extrem de ieftine în această toamnă

Nimeni nu poate nega faptul că vara este perioada tradițională pentru vacanțe. Însă, există și nenumărați oameni, inclusiv în țara noastră, care fac tot posibilul pentru a evita un concediu în această perioadă din an. Prețurile sunt mult mai mari, toate destinațiile de top sunt aglomerate până la refuz, iar partea cea mai neplăcut este faptul că temperaturile urcă până la valori extreme.

Însă, lucrurile stau cu totul altfel atunci când vine vorba despre vacanțele din luna septembrie! Iar dacă ne dorim să mergem într-un loc deosebit și suprinzător de ieftin, putem apela la o vacanță în Malta! Biletul de avion ne va costa doar 28 de euro în această toamnă, iar coincidența face temperatura maximă din această lună să fie tot de 28 de grade Celsius.

Biletul de avion către Malta costă doar 28 de euro

Plajele din Malta sunt de o frumusețe rară, iar datorită faptului că deja am intrat în toamnă, nu ar trebui să fie la fel de aglomerate precum în mijlocul verii. De asemenea, vizitatorii pot admira și nenumărate obiective istorice, cum ar fi templele vechi de milenii, sau Catedrala Sf. John, construită între anii 1573 și 1578.

În plus, turiștii care vizitează Grădina Barrakka vor avea oportunitatea de a merge de-a lungul unui pod de sticlă, la 58 de metri deasupra mării!

Plajele din Malta sunt de o frumusețe rară

Iar cei dintre noi care își doresc o experiență culinară de vis, cu siguranță că nu vor regreta o vizită în Malta!

Această țară superbă ne pune la dispoziție rețete delicioase și unice, cum ar fi plăcinta de pește, cunoscută drept lampuki, tocană de iepure, dar și brânză de oaie și capră pregătită într-un mod tradițional.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate și William în 2022 la Royal Charity Polo Cup, Profimedia (3) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
pisica rosie a murit 33 ani profimedia jpg
paper 2588827 1280 jpg
obiect de tezaur unicat descoperit in olt   foto arhiva Adrian laurentiu manea (1) jpeg
inundatii galati   foto FB costel fotea7 jpg
inundatii polonia jpg
vot generic mana buletin in urna alegeri prezidentiale 2020 (3) JPG
image png
1 proverbe japoneze jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net