Popularitatea Prințului Harry este în cădere liberă

Casa Regală a Marii Britanii a reprezentat dintotdeauna un subiect de fascinație pentru britanici și nu numai, iar controversele care au învăluit-o nu au fost deloc puține. Cel mai recent sondaj dezvăluie părerea pe care o au britanicii despre membrii familiei regale.

Popularitatea lui Harry și Meghan a scăzut la cel mai mic nivel istoric, potrivit unui nou sondaj, realizat cu doar câteva zile înainte ca ducii de Sussex să sosească în Marea Britanie pentru a participa la Jubileul de Platină al Reginei Elisabeta a II-a.

Citește și: Surpriza Prințului Harry pentru bunica sa, Regina Elisabeta a II-a 

Cercetarea, efectuată de YouGov pe 1.692 de adulți la începutul acestei luni, a dorit să afle dacă britanicii au o opinie pozitivă sau negativă despre ducii de Sussex. 

Rezultatele, publicate pe 31 mai, au arătat că scorul de favorabilitate al lui Harry a scăzut la -26, ceea ce înseamnă că doar 32% dintre cei chestionați îl văd într-o lumină pozitivă, comparativ cu 58% care îl percep într-o lumină negativă. 

De asemenea, favorabilitatea lui Meghan Markle a scăzut de la -39 la -42 în cel mai recent sondaj, doar 23% din public având o perspectivă pozitivă asupra ducesei de Sussex, în timp ce aproape două tremie dintre cei chestionați au o părere negative față de soția Prințului Harry. 

Vezi și: Prințul Harry este acuzat că a mințit despre relația pe care o are cu Regina Elisabeta a II-a

Regina Elisabeta a II-a, cel mai apreciat membru al Casei Regale a Marii Britanii

În schimb, Regina Elisabeta a II-a rămâne cea mai populară persoană din cadrul Casei Regale, mai mult de opt din zece britanici deținând o părere pozitivă despre monarh, față de doar 12% care o văd negativ, echivalând cu un scor net de +69.

Prințul William are un scor net de +59, Kate se situează la +55, ratingul lui Charles este de +19, Camilla are un scor de +9, în timp ce Andrew este de departe cel mai puțin popular, cu o cifră netă de - 80.

Acuzațiile de agresiune sexuală care i-au fost aduse i-au afectat puternic imaginea, iar fiul Reginei Elisabeta a II-a a fost nevoit să plătească victimei sale o despăgubire de peste 10 milioane de lire sterline. 

Publicul britanic tinde să creadă că atât Charles, cât și William vor fi regi buni dacă urcă pe tron, dar cetățenii au mai multă încredere în William decât în ​​Charles.  

Harry și Meghan vor participa la Jubileul de Platină al Reginei Elisabeta a II-a

Harry și Meghan plănuiesc să „păstreze totul simplu” în timpul vizitei lor în Anglia pentru celebrarea Jubileului de Platină. Ducele și ducesa vor zbura fără personal, vor veni doar cu o echipă de securitate mică și vor lăsa persoanele cel mai de încredere acasă, în California, potrivit oamenilor care cunosc planurile cuplului. 

Cuplul va sta la casa din Windsor, Frogmore Cottage, împreună cu cei doi copii, Archie și Lilibet. Micuța va împlini un an sâmbătă, 4 iunie.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evghenia Gutul Vladimir Putin FOTO Facebook jpeg
image
image
image
image
image
image
norvegia studii colaj pixabay jpg
image png
elevi scoli politie si pompieri e1641193237723 webp
kumarasamy navaneethan jpg
baie pixabay jpg
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net