Un bilet vechi i-a adus un premiu uriaș la loterie! A fost la un pas de a pierde toți banii

O femeie în vârstă de 52 de ani, din Statele Unite, a câștigat o avere după ce a găsit un bilet de loterie vechi, pe care îl rătăcise într-o cutie cu mărunțișuri. Singurul motiv pentru care nu a aruncat biletul a fost o știre care menționa că marele premiu fusese câștigat.

A câștigat un milion de dolari / foto: IStock
A câștigat un milion de dolari / foto: IStock

Cu toții visăm la marele premiu de la Loto, iar o mulțime de români cumpără un bilet, la fiecare final de săptămână, în speranța că numerele lor norocoase le vor aduce, de această dată, un câștig uriaș. Ei bine, Leslie Carr, în vârstă de 52 de ani, tocmai a câștigat o sumă uriașă, pe care a fost la numai un mic pas de a o pierde!

Inițial, femeia din Portland (Statele Unite), a dorit să arunce biletul pe care l-a găsit în urmă cu numai câteva zile, însă singurul motiv pentru care a verificat numerele a fost o știre pe care o văzuse și în care se spunea că marele premiu de un miliard de dolari a fost câștigat.

Cum nu avea nimic de pierdut, femeia a mers la o agenție, unde a aflat că biletul ei a reușit să câștige suma de un milion de dolari la Powerball! Loteria Oregon a confirmat că norocoasa câștigătoare și-a ridicat premiul pe data de 22 aprilie.

A fost la un pas de a pierde premiul

„Nu aveam nici cea mai mică idee că am câștigat”, a explicat Leslie Carr, conform people.com. „Dacă nu aș fi auzit la știri despre câștigătorul de un miliard de dolari de la Powerball, aș fi uitat! Nu verific biletele”, a mai spus femeia, făcând referire la câștigătorul marelui premiu, în valoare de un miliard de dolari.

Deja trecuse mai bine de o lună de la momentul în care biletul americancei fusese extras. Tragerea a avut loc pe data de 15 martie, iar dacă nu s-ar fi vorbit despre marele câștigător de un miliard, femeia nu ar fi aflat niciodată că și ea reușise să câștige la Powerball, suma de un milion de dolari!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
Thassos, Grecia FOTO Shutterstock
prosoape jpeg
christian al VII lea jpeg
camera hotel png
Pestera Craniilor png
soferii in masina webp
Brezoi poza mare jpg
lacat bucatarie roman marea britanie 67958100 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net