Un cunoscut actor britanic dă de pământ cu cel mai longeviv monarh al Marii Britanii: „Elisabeta a II-a era „nepoliticoasă” și „destul de nebună””

#Casa Regală a Marii Britanii
Ultima actualizare:

Chiar în cursul zilei de vineri, pe 6 septembrie, actorul britanic Ian McKellen a vorbit despre momentul în care s-a întâlnit cu regretata regină Elisabeta a II-a. Iar opinia sa, extrem de sinceră și surprinzătoare, a făcut rapid înconjurul lumii.

Ian McKellen / foto: Profimedia
Ian McKellen / foto: Profimedia

În vârstă de 85 de ani, actorul Ian McKellen este cunoscut de către cei mai mulți dintre noi pentru rolul său din Stpânul Inelelor. Chiar în cursul zilei de ieri, pe 6 septembrie, legendarul artist britanic a vorbit despre momentul în care s-a întâlnit cu regina Elisabeta a II-a. Iar întâlnire nu a fost deloc pe placul lui, potrivit adevarul.ro.

El a spus celor de la Times of London că „în puținele ocazii” în care a avut oportunitatea de a o cunoaște pe regină, ea a fost „destul de nepoliticoasă”.

„Mai merge cineva la teatru”

Ian McKellen și-a amintit de momentul în care a primit o medalie din partea reginei Elisabeta a II-a, cât și schimbul de replici pe care cei doi l-au avut la acel moment.

„Când am primit o medalie pentru actorie, ea a spus: «Faci asta de foarte mult timp». I-am spus: «Ei bine, nu la fel de mult ca tine»”, a declarat actorul britanic.

„Am primit un zâmbet pentru asta, dar apoi ea a spus, «Mai merge cineva la teatru?» Asta e foarte nepoliticos când dai cuiva o medalie pentru actorie. A însemnat: «Îi pasă cuiva de tine, pentru că mie nu-mi pasă. Acum pleacă!»”, a mai spus acesta.

În plus, actorul a mai declarat că regina, care a murit în septembrie 2022 la vârsta de 96 de ani, a fost „destul de nebună” spre finalul vieții.

„Ei nu pot face nimic normal”

Ian McKellen a vorbit și despre actualul suveran de la Londra, regele Charles al III-lea, despre care a spus că ar fi „cu siguranță de partea lui Harry”, atunci când vine vorba despre relația sa cu William.

„Imaginează-ți că te-ai născut în familia regală. Am fost un pic în viața publică, dar acești oameni sunt în închisoare. Ei nu pot face nimic normal. Vă puteți imagina că trebuie să fiți amabili cu toți cei cu care vorbiți?”, spune actorul.

„Jos pălăria pentru toți cei care reușesc să rămână sănătoși în această lume. Cum a reușit Ducele de Edinburgh (n. red. adică Prințul Philip), deși chiar și el era profund, profund excentric și, bănuiesc, profund nefericit. La fel și cu regele actual. El supraviețuiește într-un fel, dar este clar afectat”, a mai spus Ian McKellen.

„Cât despre Harry, probabil că nu este suficient de inteligent sau nu are prietenii potriviți pentru a fi ajutat cu adevărat. Atenție, el a avut de ales dintre toate femeile frumoase din lume. Sper că a găsit-o pe cea potrivită”, a încheiat faimosul artist.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
pensioanr uk jpg
Matei Vali Catalina disparuta jpg
apa robinet pahar adobestock jpg
bar pexels jpeg
imapp alex proiectii 116 768x512 jpg
rate banca 0 jpeg
focurile vii wiki jpg
atacator parlament jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net